• 瀏覽: 25,248
  • 回覆: 285
  • 追帖: 1
+10
白鴿自知唔夠對手黎

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-7-11 05:24 AM 發表
【明報專訊】民主派今、明舉行初選,負責協調的港大法律學院副教授戴耀廷接受本報查詢時表示,投票者要核對身分,因收到法律意見,為免投票者及義工冒上法律風險,故現時只接受住址證明、過往的投票通知書以驗證身分;擱置以網上查閱選民登記驗證身分。戴耀廷並表示,估計今日「熱身」定會有混亂,因有疫情、警察等因素,各服務站可能出問題,但料市民投票後發放信息,會令流程加快。

縮了縮了...白鴿想割蓆了....
...
黑吃黑,聞屎黨d廢老注定畀佢教出嚟嘅黑暴廢青趕走!
等睇反枱割蓆!😌

戴妖條撚樣根本同大毒販無分別,叫人違法達義等同毒販叫人吸毒無害一樣,班儍仔聽咗佢歪理,到處破壞重覺得好HI,十足吸咗毒一樣,戴妖始終害人終害己。

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-7-11 05:24 AM 發表
【明報專訊】民主派今、明舉行初選,負責協調的港大法律學院副教授戴耀廷接受本報查詢時表示,投票者要核對身分,因收到法律意見,為免投票者及義工冒上法律風險,故現時只接受住址證明、過往的投票通知書以驗證身分;擱置以網上查閱選民登記驗證身分。戴耀廷並表示,估計今日「熱身」定會有混亂,因有疫情、警察等因素,各服務站可能出問題,但料市民投票後發放信息,會令流程加快。

...
連民主黨都發現會做假。

引用:

...
7婆利用警察陰招無所不用其極
一個唔覺意香港選民最後都選到35+泛民入去垃圾會就好笑
阿爺被阿孫摑一巴兼7婆變隻跛腳鴨

黃絲狗無腦無思想無人性又一呆9傑作,真是呆9到極點🤣🤣🤣🤣🤣

自己混亂就情有可原,人地混亂就十惡不赦

戴耀廷掂過嘅衰硬,包括佢老婆

失敗之中嘅失敗

黑乜鳩丫,改晒實體投票咪得囉,又驚人拉呀?
使唔使學埋上次投票3罷咁,話投票人數不足1成,所以投票無效呀!

引用:
原帖由 kamtlai 於 2020-7-11 08:52 AM 發表
原來係想攞選民資料。
唔係點操控選舉呢

投票結果?球証旁証主辦全部都係佢地班人,個結果想做到點都得,你驚民主老野贏唔到?你真天真!

做無一樣野對香港有益

死唔L斷氣既垃圾!!!😡😡😡

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2020-7-11 09:16 AM 發表
投票結果?球証旁証主辦全部都係佢地班人,個結果想做到點都得,你驚民主老野贏唔到?你真天真!
Too simple sometimes naive
後生仔又被呃一鑊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]