• 瀏覽: 2,392
  • 回覆: 46
鐘劍華咪係 hacker 囉

歪 理 在 胸 筆 在 手 , 指 鹿 為 馬 好 自 由 , 造 謠 成 性 壹 傳 媒 , 亂 作 老 屈 最 精 英
熱賣及精選
丫sir做嘢 洗條L你教咩 卑多幾日時間你先毀滅證據再上黎好唔好 屎忽鬼

回覆 引用 TOP

吾係身有屎,怕乜先?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-7-11 04:36 AM 發表

警方表示接獲市民報案,懷疑有市民包括警員的資料外洩,可能涉及香港民意研究所的電腦系統被不法之徒入侵,因此到研究所的黃竹坑辦公室搜證。 研究所副行政總裁鍾劍華晚上到場了解時表示,警方在接到投訴後,應該先調查駭客行為,但現時首先被懲罰的是研究所,檢走辦公室幾十部用於恆常調查的電腦,質疑如果是特首辦被指侵...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_15370 ...
鍾生係咪要先回應點解做事無依規矩同制度先?

我知道你不喜欢我,因为我早已比你更强。
我知道你很讨厌我,因为不敢把我怎么样。
引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-7-11 04:43 AM 發表

洩漏個人資料係以前所收集既,警方為威脅今次初選而借題發揮唧 ; 講真,係咪有市民報案,都成疑問???
點威脅初選?!

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.

回覆 引用 TOP

呢個世界叻嘅hacker 10個有6個, 糸25仔,直接login

回覆 引用 TOP

快D用國安法拉依條教棍

引用:
原帖由 ifung5 於 2020-7-11 08:22 AM 發表

快D用國安法拉依條教棍
補習社算唔算?
冇大學有請佢教書或做硏究。

警察有沒有查駭客,不需要向你交代吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 賀天生大佬88 於 2020-7-11 08:25 AM 發表

補習社算唔算?
冇大學有請佢教書或做硏究。
依條仆街係兵工廠大學社會科學助理教棍,早前俾CY告佢誹謗,差D仆街,條友禍港多年

一起查,無先後

回覆 引用 TOP

資料外洩就有問題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ifung5 於 2020-7-11 08:58 AM 發表

依條仆街係兵工廠大學社會科學助理教棍,早前俾CY告佢誹謗,差D仆街,條友禍港多年
依條柒頭早有準備,警方持法庭搜查令上門,已經有律師到場擋駕

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-7-11 05:34 AM 發表

今日之「初選」,係咪夭折?
劇情需要
如果本土派全勝 泛民班老鬼 咪屎都冇得食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jj138 於 2020-7-11 09:27 AM 發表

依條柒頭早有準備,警方持法庭搜查令上門,已經有律師到場擋駕
今時今日,有律師都無用,如果搵到證據違法,最好用國安法治佢,依條仆街係抵死

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]