• 瀏覽: 1,631
  • 回覆: 31
警方於今日(10日)晚上時分,持搜查令到香港民意研究所位於黃竹坑南匯廣場B座的總部搜查,指懷疑有人不誠實使用電腦,要求檢

恭喜戴耀廷,代政府搜羅選民政治傾向,利用民意調查,調查市民政治傾向,干預選舉公平,現在衰咗啦。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200710/bkn-20200710204654235-0710_00822_001.html

屌佢老母!乜鬼香港民意研究所,一直強姦民意。

有無搵到操控選舉的證據?

如果鍾庭耀訪問你,你咁回答,你就中計,佢知道你係藍,你嘅居所,因為佢用家居電話號碼,電話薄有地址㗎,咁佢可以利用此數據,幫販民港獨選舉配票!

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-7-10 10:07 PM 發表
查封民調機構都做得出,歐美商界對香港仲有任何幻想嗎?
民調機構實際係間諜機構,你問吓你老豆特朗普係唔係,佢一定話你蠢。台灣有法務部調查局國家防部調查查局,美國更有聯邦調查局,佢哋調査D乜呢?

不誠實使用自己電腦

引用:
原帖由 lovetohea 於 2020-7-10 10:07 PM 發表
有無搵到操控選舉的證據?
而家仲講證據?

引用:
原帖由 kxkx 於 2020-7-10 10:26 PM 發表

而家仲講證據?
呢啲所謂民意調查從來無政府批准,係犯法,點解?因為佢用市民嘅家居電話進行訪問,家居電話係有地址用戶姓名,鍾庭耀利用所謂民調就輕易分析市民政治傾向,收齊各區大數據,就可以幫港獨販民配票!

依家話搜就搜,可能來不切反應

讀書時導師教導民意調查是先有所謂民意結果,然後砌問卷題目,最後就是揀選填表人士,這樣就能得到預計的民調!所以問卷題目有幾多會公開的?可是從來沒有!

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2020-7-10 10:33 PM 發表

呢啲所謂民意調查從來無政府批准,係犯法,點解?因為佢用市民嘅家居電話進行訪問,家居電話係有地址用戶姓名,鍾庭耀利用所謂民調就輕易分析市民政治傾向,收齊各區大數據,就可以幫港獨販民配票! ...
其實邊度有公開既家居電話地址用戶資料?

引用:
原帖由 kxkx 於 2020-7-10 23:46 發表

其實邊度有公開既家居電話地址用戶資料?
你問電訊公司。

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-7-10 10:07 PM 發表
咁,星期六仲搞唔搞「初選」?聽講server都冚埋喎!!

引用:
民調機構可以有咁多市民資料?
唔係不記名既咩?

主題標籤 #戴耀廷
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]