• 瀏覽: 7,314
  • 回覆: 84
NGO 都係 歐美 政透 工具!!! 

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
今日拉唔到,總有一日走唔甩!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1000day 於 2020-7-10 08:55 PM 發表

香港民研近日捲入受訪者資料外洩風波,近日有人在網上聲稱香港民研完成民意調查後未有按規定妥善銷毀過去的民調中受訪者的資料,又展示電郵截圖懷疑有關的受訪者個人資料已經外洩。被私隱專員公署發信要求解釋事件。研究所副行政總裁鍾劍華承認有收到署方來信,他指未有記錄發現黑客成功入侵系統,但不排除有些人或黑客入侵民研職員 、前職員或合作夥伴的電腦電郵系統。
https://cdn.hk01.com/di/me ...
條白痴佬…
接受新聞訪問時,
話警察應該拉黑客喎!
(唔明點解去封佢鋪?)

佢真係…好白痴,
有人吸毒只拉道友?
(運毒製毒就冇事~)
(可以合法做生意~)

佢邊解有…
機密資料可被偷?
機密資料從何來?
機密資料亂咁放?

最驚就係美國英國 班走狗漢奸每日都被捕....好快就到你啦

根據新版法規,
英國公民宣誓效忠外國勢力或組織,
即屬犯罪,當他們在英國活動或試圖進入英國時,會被檢控。

回覆 引用 TOP

YC d 頭目個個問題多多,難得YC 仲死跟出錢出力仲要講多謝

回覆 引用 TOP

國安接手,成串抽出,又一大棚人鬥快戮灰。非法初選是違法操控選舉,又有組織,收過黑金重死,國安法侍候。

引用:
原帖由 pandan07 於 2020-7-10 09:00 PM 發表

等睇戲
妨礙了選前民意調查?

定係想影響明天民選?

回覆 引用 TOP

拉拉拉安定繁榮

回覆 引用 TOP

今次仲唔鐘停搖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Visita 於 2020-7-10 11:33 PM 發表

國安接手,成串抽出,又一大棚人鬥快戮灰。非法初選是違法操控選舉,又有組織,收過黑金重死,國安法侍候。
國安(內地人)唔識港法,今次小心搞出隻鑊…

回覆 引用 TOP

阿爺開始打老虎

回覆 引用 TOP

港大黑客今次咁唔小心留低手尾

歪 理 在 胸 筆 在 手 , 指 鹿 為 馬 好 自 由 , 造 謠 成 性 壹 傳 媒 , 亂 作 老 屈 最 精 英

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1000day 於 2020-7-10 08:55 PM 發表

香港民研近日捲入受訪者資料外洩風波,近日有人在網上聲稱香港民研完成民意調查後未有按規定妥善銷毀過去的民調中受訪者的資料,又展示電郵截圖懷疑有關的受訪者個人資料已經外洩。被私隱專員公署發信要求解釋事件。研究所副行政總裁鍾劍華承認有收到署方來信,他指未有記錄發現黑客成功入侵系統,但不排除有些人或黑客入侵民研職員 、前職員或合作夥伴的電腦電郵系統。
https://cdn.hk01.com/di/me ...
所以重來支持政府嗰啲都唔會收到民調調查電話,根本佢地有哂資料,起碼警察吾會收到,正仆街

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香煎邊緣的主題 於 2020-7-10 11:28 PM 發表

條白痴佬…
接受新聞訪問時,
話警察應該拉黑客喎!
(唔明點解去封佢鋪?)

佢真係…好白痴,
有人吸毒只拉道友?
(運毒製毒就冇事~)
(可以合法做生意~)

佢邊解有…
機密資料可被偷?
機密資料從何來?
機密資料亂咁放? ...
毒販的毒品被偷,毒販同警察講話應該只拉個小偷,個毒販裝傻還是真傻?

回覆 引用 TOP

怪唔之得起底咁叻啦,原來有民調database

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]