• 瀏覽: 8,311
  • 回覆: 84
黃屍一向偷呃拐騙 無個好人 又低能弱智腦生癌 上到法庭個個都自認 證據確鑿

愈講愈有問題

終於等到...

引用:
原帖由 1000day 於 2020-7-10 08:55 PM 發表
香港民研近日捲入受訪者資料外洩風波,近日有人在網上聲稱香港民研完成民意調查後未有按規定妥善銷毀過去的民調中受訪者的資料,又展示電郵截圖懷疑有關的受訪者個人資料已經外洩。被私隱專員公署發信要求解釋事件。研究所副行政總裁鍾劍華承認有收到署方來信,他指未有記錄發現黑客成功入侵系統,但不排除有些人或黑客入侵民研職員 、前職員或合作夥伴的電腦電郵系統。
https://cdn.hk01.com/di/me ...
記得查下有無出售資料 / 作不法用途 / 作民調以外既用途
以上三者都係嚴重既問題

引用:
原帖由 simonfdf 於 2020-7-10 09:03 PM 發表
此團體黃到爆,做壞事有何出奇
黃畜團體,無做壞事就出奇!

引用:
原帖由 atkatk002 於 2020-7-10 11:13 PM 發表

黃畜團體,無做壞事就出奇!
好多市民一早都睇到

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2020-7-10 10:05 PM 發表

同你班人渣唔使講法律,道理。總之用最野蠻粗暴嘅方法玩到佢殘,市民支持,國家支持!
以前衰極都唔會咁唸。而家覺得非常正確,呢班仆街為求達到目的乜都敢做,乜大話都敢講,唔駛同佢地客氣。

引用:
原帖由 求求其其又一天 於 2020-7-10 11:15 PM 發表

以前衰極都唔會咁唸。而家覺得非常正確,呢班仆街為求達到目的乜都敢做,乜大話都敢講,唔駛同佢地客氣。
完全正確

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-7-10 11:08 PM 發表
點解政府咁驚?
真系好驚, 嚇死人咩.

引用:
原帖由 1000day 於 2020-7-10 08:55 PM 發表
香港民研近日捲入受訪者資料外洩風波,近日有人在網上聲稱香港民研完成民意調查後未有按規定妥善銷毀過去的民調中受訪者的資料,又展示電郵截圖懷疑有關的受訪者個人資料已經外洩。被私隱專員公署發信要求解釋事件。研究所副行政總裁鍾劍華承認有收到署方來信,他指未有記錄發現黑客成功入侵系統,但不排除有些人或黑客入侵民研職員 、前職員或合作夥伴的電腦電郵系統。
https://cdn.hk01.com/di/me ...
調係老母啦!正社會敗類👹🖕

好明顯民調係由美國特務cia操縱

看樣都知陰濕!

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-7-10 11:08 PM 發表
點解政府咁驚?
政府係驚香港越來越多蠢人會拖垮香港。

捉佢坐監

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]