• 瀏覽: 7,326
  • 回覆: 84
甴曱民研辦公室

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
找數啦!冚家剷!收咗咁多年黑金做假民調!

回覆 引用 TOP

初選不受影響, 反正冇一樣係真 充公哂所有電腦都冇問題

其實點解要篩選?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2020-7-10 10:24 PM 發表

初選不受影響, 反正冇一樣係真 充公哂所有電腦都冇問題
冇錯,初選結果已經喺個腦裡面,係戴膠獸個腦,唔係電腦。

有趣。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2020-7-10 10:29 PM 發表

即係初唔初選冇所謂做下戲啫

結果一早有了

引用:
原帖由 123火車頭 於 2020-7-10 10:46 PM 發表

即係初唔初選冇所謂做下戲啫

結果一早有了
佢地角色只係黑暴宣傳機器, 散播假訊息

回覆 引用 TOP

人地話佢 "未有按規定妥善銷毀受訪者資料", 佢就答 "未有記錄發現黑客成功入侵系統,但......".
即係承認未有銷毀資料, 受訪者資料全部被非法保存.
仲有自覺應無黑客入侵過. 但就無提到有無將資料賣比其他人, 或者比左其他國家. (呢樣有可機會要用國安法去查清楚.)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2020-7-10 10:29 PM 發表

基本法無初選這樣耶,反對派的非法初選是違反基本法、選舉法(甚至國安法),大條道理DQ有參加非法初選者的參選資格,問題是政府肯不肯執正來做。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-7-10 09:56 PM 發表

無所不用其極
咦~曱甴仔,好耐唔見,以為你入咗冊添

回覆 引用 TOP

根本佢哋用平均分去表達民意已經是荒天下之大謬. 全世界只有鍾庭妖先會咁做. 一個人比特首0分,要另一個人比特首一百分先可令平均分達到五十分勉強合格的程度. 但一個正常人點可能會俾任何政客一百分先?基本上, 一個俾0分的人要兩個或三個俾正常評分的人才能抵消他的評分, 即係話,那個俾0分的人的代表性是等於兩三個正常人, 這樣合理嗎? 鍾庭妖的民調就有大量俾特首0分或十零分的民意,所以有關特首的民調無可能會有理想的結果.

回覆 引用 TOP

DLLMLCFLH
呢條狗閪鍾死絶!

回覆 引用 TOP

呢個係鐘庭耀喎!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2020-7-10 09:01 PM 發表

係時候篤灰保平安啦!

國安部好有可能睇睇電腦有乜好嘢㗎!
Don't 贏AV.

莫聽穿林打葉聲, 何妨吟嘯且徐行, 竹杖芒鞋輕勝馬, 誰怕 ? 一簑烟雨任平生. 料峭春風吹酒醒, 微冷. 山頭斜照卻相迎, 回首向來蕭瑟處, 歸去, 也無風雨也無晴.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]