• 瀏覽: 13,729
  • 回覆: 217
咁樣就送到大陸反醒吓

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 男E 於 2020-7-10 06:00 PM 發表

中年台灣藉跨國公司高層於去年9月,在港鐵黃竹街站、海洋公園站及香港仔警署外用噴漆噴寫「721」、「831」、「黑警」等字眼,又在被制服時掙扎及撞向警員。他今日在東區裁判法院承認4項刑事損壞罪,拒捕罪則獲控方不提供證起訴。辯方大狀黃瑞紅求情時指,被告對721元朗事件及831太子站事件感到深切失望及傷痛,故在太子站事件發生後數天及一個月,愚蠢地用了錯誤的方法表達意見。他現已感到後悔,希望承擔責任,並承 ...
香港和台灣不是同一國嗎?

引用:
原帖由 波濤性感的羊 於 2020-7-10 06:28 PM 發表

又係呢條狗黃棺!屌你冚家剷!
X2

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 男E 於 2020-7-10 06:00 PM 發表

中年台灣藉跨國公司高層於去年9月,在港鐵黃竹街站、海洋公園站及香港仔警署外用噴漆噴寫「721」、「831」、「黑警」等字眼,又在被制服時掙扎及撞向警員。他今日在東區裁判法院承認4項刑事損壞罪,拒捕罪則獲控方不提供證起訴。辯方大狀黃瑞紅求情時指,被告對721元朗事件及831太子站事件感到深切失望及傷痛,故在太子站事件發生後數天及一個月,愚蠢地用了錯誤的方法表達意見。他現已感到後悔,希望承擔責任,並承 ...
庸官

回覆 引用 TOP

又一黃官出場,記下名字

回覆 引用 TOP

多謝辯方法官

回覆 引用 TOP

狗官又玩放生。

回覆 引用 TOP

呢只何狗官,倍幾多 合唔合理?!犯法又好合理咩,呢只狗屎官 肯定係 死剩種,完全唔驚報應 係佢親人身上

回覆 引用 TOP

又是呢個黃官,香港法治已死。黃髮治港。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2020-7-10 06:40 PM 發表

呢個狗官最近放咗好撚多犯人正人渣。鬼唔望佢啲仔女出街俾暴徒私了
應該係 死剩種

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-7-10 06:06 PM 發表

台灣籍?香港發生嘅嘢關你鳩事咩,死返台灣啦
台灣特工嚟香港搞煽動!捉到時裏應外合官會放人!

囼安法架空
黃棺發爛渣

回覆 引用 TOP

引用:

呢個🐶官!單單都變被告律師!

回覆 引用 TOP

又係漢奸何俊堯,希望國安部快啲搵佢。

如果佢忽然消失,更加係可以開香檳。

回覆 引用 TOP

假法官不如直接放啦,浪費立稅人 d錢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]