• 瀏覽: 33,780
  • 回覆: 461
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-7-10 07:30 AM 發表
政府夠惡就唔會有呢啲事發生,  如果在新加坡 呢啲黑醫護 一定炒魷魚
何止炒魷?
直頭係專業失德! 釘牌啦

引用:
原帖由 A1000 於 2020-7-10 07:28 AM 發表

點解而家香港嘅醫護人員,可以噉樣做呢?唔通佢哋就係黑醫護?正常一個人受傷,入醫院要入手術室聯針,都唔會聯完針之後,只住一晚。第二日就叫個病人出院啊?噉唔會正常!唔知醫管局,同埋東區醫院院長點睇呢? ...
冇玩啦,大肚婆開刀生仔都可以唔夠5天出院。
貼幾個字仔就驚做乜警察啫
加油算係好正面啦,早d 出得院返家休養仲好啦,醫院d野咁難吃,又唔到覺。邊度都有唔同人,你趕得走晒咩

引用:
原帖由 閘總智囊 於 2020-7-10 07:13 AM 發表

學毛主席講沒有無原無故的愛,沒有無原無故的恨,再加上果句奶耶金句,咁多人唔搞要搞佢,明眼人都知咩事.不過有時做人,尤其係真漢子,都要有返啲骨氣,人地唔like你咪走囉,賴死把能咩,棧俾人覺得小家種啫,世界咁大,東家唔睇唔睇西家囉,no big deal, be water嘛 ...
骨氣唔係用嚟同啲無骨氣嘅人講

果d黑醫護中好屋企人中晒美國肺炎毒發身亡,係得自己冇事

公立醫院仲姑息港獨標語 口號! 警方國安處探員要去調查一下 是否有醫院高層涉嫌違法國安法 意圖分裂國家罪

大家有目共睹,醫管局唔做啲嘢

引用:
原帖由 一一二二叄 於 2020-7-10 08:50 AM 發表

咪係,香港人唔like曱甴,牠們又賴死唔走,棧俾人覺得小家種啫,世界咁大,東家唔睇咪睇西家囉,no big deal, be water 嘛 ...
[/quote]

曱甴唔識照鏡架!有口話人冇口話自己
佢地D歪理全部都可以用返係自己身上

提示: 違規內容已被屏蔽
黑白不白,腦殘!醫護絕對不可以這樣選擇性救人,這情況下就可以炒得!

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-7-10 09:04 AM 發表
隻狗失血咁多都無死,都係靠醫護救佢一條狗命
俾警察搜出港獨旗,嗰條撚樣就嚟終身監禁,你唔去救吓手足,咁撚得閒係度打字??

俾天收黑醫護

唔關是否警察事,醫護對普通市民都態度惡劣。

rubbish hospital

終於明點解大陸周圍都武警醫院 果然有備無患

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]