• 瀏覽: 33,778
  • 回覆: 461
  • 追帖: 1
+3
將啲黑醫護資料 比國安 等國安搞搞佢

金髮男護士,契弟嚟啫,賣屎忽嘅。

去私家睇嘛。

咩護士嚟,
正扒街,黑護。
要嚴懲處理,
對市民造成極大心理不安。

引用:
原帖由 A1000 於 2020-7-10 07:28 發表

點解而家香港嘅醫護人員,可以噉樣做呢?唔通佢哋就係黑醫護?正常一個人受傷,入醫院要入手術室聯針,都唔會聯完針之後,只住一晚。第二日就叫個病人出院啊?噉唔會正常!唔知醫管局,同埋東區醫院院長點睇呢? ...
醫管局唔會理,上次罷工救港,都無下文。

醫護一變黃
道德也淪亡

呢單嘢,流流哋喎。
引用:
原帖由 A1000 於 2020-7-10 07:01 AM 發表
網名「爆爆SIR」的警員於「七.一」執勤時被暴徒用利器刺傷手臂,失血五公升,差不多是人體三分一的血液量。但有消息指,「爆爆SIR」在東區尤德醫院骨科病房接受治療期間,備受「黃醫護」的不公平對待,他在手術翌日就被院方「趕出」醫院。

轉載 ~
【文匯網訊】網名「爆爆SIR」的警員於「七.一」執勤時被暴徒用利器刺傷手臂,失血五公升,差不多是人體三分一的血液量。但有消息指,「爆爆SIR」在東區尤德醫院 ...

引用:
原帖由 閘總智囊 於 2020-7-10 07:13 AM 發表

學毛主席講沒有無原無故的愛,沒有無原無故的恨,再加上果句奶耶金句,咁多人唔搞要搞佢,明眼人都知咩事.不過有時做人,尤其係真漢子,都要有返啲骨氣,人地唔like你咪走囉,賴死把能咩,棧俾人覺得小家種啫,世界咁大,東家唔睇唔睇西家囉,no big deal, be water嘛 ...
呢度都無人like你呀,你都走啦

引用:
原帖由 A1000 於 2020-7-10 08:09 AM 發表

上一次醫管局有晒名單,全部俾佢哋收起曬!但係仍然未做嘢。所以今次佢地又夠膽出嚟搞事!我都希望醫管局有所交代。
醫院管理局一定要交代所有黑護,
對市民生命保障。

係咪見到黃人入院,藍醫護可以插多兩刀

成日鬧人黃醫黑護的撚屌閪精,比D骨氣喇DLLM,有病死撚返上大媽區睇喇。

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-7-10 08:44 AM 發表
呢單嘢,流流哋喎。
點會流呢,之前被割頸sir個傷口好似綁麻包袋咁已經有前科啦

所以各國軍人會有專用軍醫院,軍人安心養病。香港警察出入黃醫院,唔會攞你命,但肯定比別人痛。呢d特殊情況,香港政府應setup警察專用醫療部。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]