• 瀏覽: 21,279
  • 回覆: 129
  • 追帖: 2
+4
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-7-10 12:32 AM 發表
嘩,D個案全部七老八十,好危~
前兩日啲人仲屈71遊行,依家睇返原來都係藍絲廢老中,冇聲出了

轉帖仔好盡責係獄中不忘轉帖

引用:
原帖由 bb38 於 2020-7-10 06:56 AM 發表

由外國返嚟差唔多每一班客機班班都有確診患者!似乎多與少,尤其是美國歐洲同埋巴基斯坦,世界各國每當旅客到步必須隔離14日至20日,有d國家甚至禁止其他國家旅客進入境內!香港政府頭痛醫頭腳痛醫腳,封關令到大陸人好難嚟香港,而家社區爆發唔可以賴大陸人,其他世界各地飛機嚟香港中門大開!開始嚴重咗都只係叫人留低樽口水跟住走得,發覺有唔妥先至再捉你返嚟,但係從來唔諗下呢類確診患者已經四圍去傳播曬,你話 ...
晒氣啦叫你地唔好上街播毒咪又係唔聽,基本上所有自由模式既地區都係咁仆街,天疫正證明了人類自由模式走錯路了!

引用:
原帖由 nyckid28 於 2020-7-10 07:56 AM 發表

前兩日啲人仲屈71遊行,依家睇返原來都係藍絲廢老中,冇聲出了
老人家都要被你 d 廢青抽水, 真係好 pk.

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-7-9 11:55 PM 發表
書展繼續,海洋公園繼續,yeah ️ 但我樓下公園仲未開放🤣

https://hk.appledaily.com/resizer/XgnkxkaIX5g_Ib3ptV1OXX4iGtA=/filters:quality(100)/d87urpdhi5rdo.cloudfront.net/07-09-2020/t_a2caa0e6fe0f42d0a2209930c1f1dec2_name_ ...
賤民加油努力💪🏼

真係要停反下個社會

引用:
原帖由 howevera 於 2020-7-10 08:17 AM 發表

老人家都要被你 d 廢青抽水, 真係好 pk.
依家係你班pk藍絲屈班患者(老人家)去遊行,我班你地改正返囉

一係移民一係學好 d 國語黎緊三代批腳皮,未路新無紀新常態! 中討繁廣夠鐘起身 pink pink 自 high 啦喂

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-7-9 11:55 PM 發表
書展繼續,海洋公園繼續,yeah ️ 但我樓下公園仲未開放🤣

https://hk.appledaily.com/resize ... tA=/filters:quality(100)/d87urpdhi5rdo.cloudfront.net/07-09-2020/t_a2caa0e6fe0f42d0a2209930c1f1de ...
樓市gogogo 就得😃

公你贏,字我輸

引用:
原帖由 廚房橙色採購 於 2020-7-10 12:37 AM 發表

咁班黃屍暴徒又真係戴住口罩去打砸搶,載口罩是為了逃避抓捕,良好市民是響應政府號召戴口罩抗疫,點同呢?黃屍就是胡攪蠻纏邏輯混亂
對曱甴正論=對曱彈琴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]