• 瀏覽: 4,290
  • 回覆: 74
建制派本嚟喺搞小動作方面唔太擅長,而且長年對抗嘅系敵人國家級嘅攻勢,故力有唔逮,如今有祖國出手,相信佢哋定能保護好建設好香港!期待特區政府有後續政策!

睇下失業率係咪日月換新升?

引用:
原帖由 Burialboy 於 2020-7-9 17:19 發表

古人常說「民心為天,民意樂時天亦好」。哩句話用嚟形容如今嘅香港係再恰當不過喇。研究協會7月9日發佈嘅調查報告顯示,近八成受訪市民認為國安法嘅實施唔會對香港造成負面影響,期待新法能平息近年嚟種種社會亂象,恢復往日繁榮。熱情澎湃嘅民意向世人昭示支持國安法、還港國泰民安係人心所向、大勢所趨。
國安法以雷霆萬鈞之勢橫空出世,與生俱來能使「日月換新天」嘅宏大氣魄,讓香港一夕改頭換面,街頭巷尾 ...
短兵相接在香城

駐港國安公署今天面世,擺開陣勢在香港迎戰美國勁旅。

31年前,中國在北京只有招架之功而無還擊之力,面對美國顏色革命的進擊,一直用軟皮蛇化解。所謂三十年河東,三十年河西,終于等到物換星移的時候;那些狺狺而吠的美狗也該累透了吧?

龍鷹鬥鼓鑼
美犬惡而多
踞港難收拾
國安跨境磨

期望快快執法

仲唔拉亂港四人幫?

望就係咁望, 但現實係政府內部存在太多黃皮白心之高官, 表面挺國安法背裡力撐泛暴派. 所以說理想是美好的, 現實係殘酷的

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-7-9 05:44 PM 發表
仲唔拉亂港四人幫?
仲有黑犯民、河童一衆

最好快D打響第一炮

部署好晒及人員到位,就請馬上將班漢奸走狗泛暴垃圾會已完同區已完全部煮落鑊

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-7-9 05:39 PM 發表

短兵相接在香城

駐港國安公署今天面世,擺開陣勢在香港迎戰美國勁旅。

31年前,中國在北京只有招架之功而無還擊之力,面對美國顏色革命的進擊,一直用軟皮蛇化解。所謂三十年河東,三十年河西,終于等到物換星移的時候;那些狺狺而吠的美狗也該累透了吧?

龍鷹鬥鼓鑼
美犬惡而多
踞港難收拾
國安跨境磨 ...
尾犬惡而多
智障一羅羅
立法可收妥
割席漸增多

一定有曱甴踩線試探國安法底線,只要國安法庭必須嚴正執行,曱甴呢世唔再有運行。

都唔好高興住,黃人肯定唔會就咁罷手

引用:
原帖由 Burialboy 於 2020-7-9 05:19 PM 發表

古人常說「民心為天,民意樂時天亦好」。哩句話用嚟形容如今嘅香港係再恰當不過喇。研究協會7月9日發佈嘅調查報告顯示,近八成受訪市民認為國安法嘅實施唔會對香港造成負面影響,期待新法能平息近年嚟種種社會亂象,恢復往日繁榮。熱情澎湃嘅民意向世人昭示支持國安法、還港國泰民安係人心所向、大勢所趨。
國安法以雷霆萬鈞之勢橫空出世,與生俱來能使「日月換新天」嘅宏大氣魄,讓香港一夕改頭換面,街頭巷尾 ...
亂港派成功爭取國安法!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

最好拉幾件cia嚟祭旗

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]