• 瀏覽: 1,279
  • 回覆: 11
引用:
原帖由 allmyfriend 於 2020-7-9 11:35 AM 發表
報道還稱,委內瑞拉武裝部隊戰略作戰司令部推特還公開了幾張被擊落飛機的現場照片,飛機尾翼上清晰可見編號“N339AV”。根據Flightradar服務平台的信息,這是一架私人的Hawker 800飛機。前一天,飛機在墨西哥境內完成了從中部托盧卡州飛往昆塔納羅奧州沿海的科蘇梅爾島的飛行。
環球網軍事記者在FlightAware航班跟蹤平台上的搜索結果顯示,這架註冊編號為“N339AV”的Hawker 800飛機歸一家名為KMWFLIGHT的美國航空公司所有。該型飛機為一架17座的雙發動機噴氣式中型公務機。
多數是CIA走私毒品揾$.

無屎掘掘射架民用機落嚟

環球網, 一定要信
俄羅斯衛星網稱,關于具體事發地點和飛機內人員和貨物的具體情況,目前尚無官方細節。但該媒體稱,此類情況是“典型的非法販毒走私”

引用:
原帖由 前晚巨額香蕉 於 2020-7-9 14:51 發表
環球網, 一定要信
俄羅斯衛星網稱,關于具體事發地點和飛機內人員和貨物的具體情況,目前尚無官方細節。但該媒體稱,此類情況是“典型的非法販毒走私” ...
冇講錯喎 cia慣咗返毒㗎啦 咁都唔算典型呀?

引用:
原帖由 antiapple 於 2020-7-9 02:55 PM 發表

冇講錯喎 cia慣咗返毒㗎啦 咁都唔算典型呀?
真係??有冇實質證據??

引用:
原帖由 前晚巨額香蕉 於 2020-7-9 14:59 發表

真係??有冇實質證據??
你問呢句嘢 就等於問李柱銘有冇買國一樣

美國特種部隊,準備暗殺任務?

美國 CIA 就是毒販  

引用:
原帖由 antiapple 於 2020-7-9 03:13 PM 發表

咦, 有道理喎, 你答呢句嘢, 就等於答肥仔金有冇登陸太陽一樣?

引用:
原帖由 前晚巨額香蕉 於 2020-7-9 02:51 PM 發表
環球網, 一定要信
俄羅斯衛星網稱,關于具體事發地點和飛機內人員和貨物的具體情況,目前尚無官方細節。但該媒體稱,此類情況是“典型的非法販毒走私” ...
冇證據亂up一定要信?

引用:
原帖由 antiapple 於 2020-7-9 03:13 PM 發表

李柱銘當年去美帝國會說服俾中國入世貿
係中國嘅恩人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]