• 瀏覽: 29,218
  • 回覆: 298
+4
引用:
原帖由 三級警司 於 2020-7-9 09:55 AM 發表
海關有冇政委

應把所有紀律部隊改組為保安部隊軍事化人員
八千幾曱甴留案底, 爭取返嚟!

黃屍反政府 唔會咁賤做政府工收政府錢 否則死全家

有乜問題?海關犯法大鑊個警察犯法,如果海關收咗人錢放曬啲軍火毒品入嚟香港咪大撚鑊

做 傀 儡 係 做 到 底,
亦 要 做 得 好 睇

今次做得有讚賞,抵讚

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2020-7-9 10:59 AM 發表

去水門雞龍門仲有果d乜差冰室做啦
係都唔做龍門啦,姓張嗰條友咁多仇家,員工返工俾人爆樽喎

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-7-9 10:02 AM 發表

每個紀律部隊同政府機構都應該有國安專員
真的有必要在政府每個處/署級部門設立國安專員

未夠試用期革走,應該要。

四個字講晒 :

「道不同不相為謀」...

好得很。

WELL DONE

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-7-9 09:54 發表
三名海關關員在七一期間涉嫌非法集結被捕,《星島日報》得悉,海關關長鄧以海擬引用《公務員事務規例》列明的試用期條文,將該三名入職未滿三年的關員...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200709/share_2020070908014972693.jpg

海關係政府紀律部門裡面其中一個多黃屍嘅地方, 唔炒呢D黃屍阿海關一 ...
抵撚死

紀律部隊是敏感的部門, 出現叛變可大可小, 所以必須嚴正跟進港獨, 以防蔓延, 到時一發不可收拾!

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-7-9 09:54 AM 發表
三名海關關員在七一期間涉嫌非法集結被捕,《星島日報》得悉,海關關長鄧以海擬引用《公務員事務規例》列明的試用期條文,將該三名入職未滿三年的關員...

海關係政府紀律部門裡面其中一個多黃屍嘅地方, 唔炒呢D黃屍阿海關一 ...
但都要法庭判了有罪,才可以出師有名!

做得好

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]