• 瀏覽: 22,910
  • 回覆: 188
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 chaolininin 於 2020-7-9 08:13 AM 發表

衞生防護中心公布今日(8日)新增19宗本地感染新型冠狀病毒肺炎個案,其中5宗無明顯源頭,包括第1319宗個案、31歲男患者。中心透露他住在跑馬地禮頓山,於7月1日到過銅鑼灣多地,包括軒尼詩道的凡高廚房、利舞台的玉桃軒、希慎廣場的一風堂及銅鑼灣廣場的極尚大喜屋。醫院管局理局則指,病人7月3日起不適,翌日求診時獲派深喉唾液樣本瓶,惟他相隔2天,至7月7日才交回樣本,醫管局呼籲病人若收到樣本瓶應盡快交回 ...
住禮頓山代表黃絲?你仇富?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 looklooklook66 於 2020-7-9 09:21 AM 發表

其實仲有一個潛在傳播鏈,可以好大鑊,就是那些瑜珈班(跳舞堂都係)。敎室內,所有學員沒有戴口罩,在同一空間45mins-1hr. 大吉利是,如裡面只要有一隱型傳播者,又肯定有群組個案。但呢方面好少人提,可能生意至上掛~ ...
錯!跳舞堂是有戴口罩, ballet!

引用:
原帖由 o12345o 於 2020-7-9 09:47 AM 發表

叫𠃊住唔好去,又係都要去

遊行完又返去社區傳 , YC 泛暴係咪要對香港人負責任!?

第三波多得班喪屍唔少
最慘係警察仲要用班喪屍肉博, 又車撞又刀刺...
如果警察因為咁染疫就真係無辜了

引用:
原帖由 andysan4 於 2020-7-9 08:38 AM 發表

禮頓山筍盤の日常軌跡
(推定二世祖or金融財俊)
我地都係金融財俊,
一隻復星旅文養全家
1992 好快升一倍!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2020-7-9 09:06 AM 發表

成功人士又話黃, 失敗又話黃, 好似藍的番哂大陸住咁
樓主窮基層藍絲仇富

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chaolininin 於 2020-7-9 08:13 AM 發表

衞生防護中心公布今日(8日)新增19宗本地感染新型冠狀病毒肺炎個案,其中5宗無明顯源頭,包括第1319宗個案、31歲男患者。中心透露他住在跑馬地禮頓山,於7月1日到過銅鑼灣多地,包括軒尼詩道的凡高廚房、利舞台的玉桃軒、希慎廣場的一風堂及銅鑼灣廣場的極尚大喜屋。醫院管局理局則指,病人7月3日起不適,翌日求診時獲派深喉唾液樣本瓶,惟他相隔2天,至7月7日才交回樣本,醫管局呼籲病人若收到樣本瓶應盡快交回 ...
死曱甴累人累物!!

回覆 引用 TOP

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

回覆 引用 TOP

有$佬個仔都只是去一D普通人去嘅食店!!
所以有冇$最大分別只是有幾多"淨"身家
同埋如果住居屋又吾代表一定冇一億收埋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2020-7-9 09:53 AM 發表

最慘係警察仲要用班喪屍肉博, 又車撞又刀刺...
如果警察因為咁染疫就真係無辜了
阿sir風險當然大,但其實咁嘅時期走去集會攪事,一播就全香港架啦

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2020-7-9 09:06 AM 發表

成功人士又話黃, 失敗又話黃, 好似藍的番哂大陸住咁
好多有$嘅都是藍,因為佢地要做國內生意

引用:
原帖由 siurayraybobo 於 2020-7-9 08:39 AM 發表

31歲,禮頓山;人生大贏家
都要睇佢老豆弟日點安排,同有冇兄弟姊妹等

回覆 引用 TOP

有錢仔黎嫁喎, 日日食好西

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-7-9 09:53 AM 發表

錯!跳舞堂是有戴口罩, ballet!
你肯定全港所有每一班各種不同類型跳舞堂都有?

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2020-7-9 09:59 AM 發表

好多有$嘅都是藍,因為佢地要做國內生意
日日上報唔係智障就係老散,由佢哋自認乜7高質囉,唔係邊有得笑😂😂😂

回覆 引用 TOP

病發後,等咗幾日先交唾液測試瓶,曱甴想社區播毒,又一攬炒事件。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]