• 瀏覽: 24,920
  • 回覆: 188
+2
病毒王, 周街走!

個仆街走左佢遊行

莫非係曱甴?

幫襯藍店,應該唔係曱甴
不過當日在cwb應該經過好多曱甴堆

引用:
原帖由 凸凸凹凹 於 2020-7-9 11:56 AM 發表
幫襯藍店,應該唔係曱甴
不過當日在cwb應該經過好多曱甴堆
好多曱甴口口是心非

71群組

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-7-9 09:53 AM 發表

錯!跳舞堂是有戴口罩, ballet!
Ballet堂有戴口罩,但都只係限於你學果間or你個女/仔學果間or你經營果間or你曾經接觸過果間,這並不足夠證據證明全港所有ballet堂都有。
如果你話我錯,同樣地你一樣以偏概全,同樣錯。
我接受你可以溫馨提示資料補充,但別隨便指控別人「錯」。

曱甴任務係散播細菌

今次71遊行害死人,令社區暴發

七一遊行當日,確係六四李吹雞叫人出嚟行,仲有民陣召集嗰件人妖基佬,之前警方已發出反對通知書,又話政府打壓佢哋遊行,而家社區第二次爆發,呢兩件冚家剷慣咗玩無賴,一定又扮唔關佢事,唉!仲以為可以快啲通關,突然間又話有社區爆發美國肺炎,健康碼未推出,睇嚟有排都唔使去旅行,今年想搭飛機都冇望,唔知又要等幾時,真係多得呢兩件漢奸唔撚少。

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-7-9 09:53 AM 發表

錯!跳舞堂是有戴口罩, ballet!
仲有,我成段文字係講緊及形容瑜珈班。「跳舞堂都係」五個字係講緊:跳舞都係一個潛在傳播鏈。
請別急於跳出來對號入座。
可能我嘅言論影響你生意~

張祝君醫生,快啲捉鳩你卓淫去檢驗,卓淫好大機會中招。

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-7-9 10:41 AM 發表

即是all depend啦!不可以有跳舞班唔戴就話"跳舞班"一定唔戴
E

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]