• 瀏覽: 23,104
  • 回覆: 188
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 freemind1 於 2020-7-9 10:02 AM 發表

曱甴一隻,禮頓山唔代表一切,可能曱甴特色: 啃老族丶宅男
所以想整瓜有錢而佢地眼中既"廢老"...

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
仆街,又來一次曱甴黑暴和黃絲狗傳播細菌🦠大風暴

回覆 引用 TOP

7.1 非法遊行播毒之旅
原來唔止散播港毒,仲要散播美國肺炎,正一仆街曱甴

回覆 引用 TOP

71果日肯定好多外國人,外國記者之類,大把唔喜歡戴口罩,外國人當傷風感冒,交叉感染

回覆 引用 TOP

自私曱甴播毒攬炒全香港人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2020-7-9 09:06 AM 發表

成功人士又話黃, 失敗又話黃, 好似藍的番哂大陸住咁
黃最成功咪成功爭取國安法囉

回覆 引用 TOP

丫屌
71係銅鑼灣
曱甴大爆發

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chaolininin 於 2020-7-9 08:13 AM 發表

衞生防護中心公布今日(8日)新增19宗本地感染新型冠狀病毒肺炎個案,其中5宗無明顯源頭,包括第1319宗個案、31歲男患者。中心透露他住在跑馬地禮頓山,於7月1日到過銅鑼灣多地,包括軒尼詩道的凡高廚房、利舞台的玉桃軒、希慎廣場的一風堂及銅鑼灣廣場的極尚大喜屋。醫院管局理局則指,病人7月3日起不適,翌日求診時獲派深喉唾液樣本瓶,惟他相隔2天,至7月7日才交回樣本,醫管局呼籲病人若收到樣本瓶應盡快交回 ...
暴徒自己死都要連累香港市民, 仆街仔

以柔克剛、以靜制動、以小勝大、以慢打快。
圖為:獵戶座

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 o12345o 於 2020-7-9 09:34 AM 發表

呵呵!正常人會71係CWB 行完又食,食完又行 “玩” 足一日?!

好快會有”71非法遊行”群組架啦
可能會叫71街坊群組

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cycycy2016 於 2020-7-9 10:06 AM 發表

標準答案:我係街坊
咁禮頓山又真係街坊喎

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2020-7-9 09:06 AM 發表

成功人士又話黃, 失敗又話黃, 好似藍的番哂大陸住咁
一個正常人點會71去咁多食肆? 凡高廚房,玉桃軒,一風堂,極尚大喜屋

禮頓山樓價今日跌幾多? 
如果死得人多係咪會大跌?機會黎喇...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lam4451 於 2020-7-9 10:21 AM 發表

咁禮頓山又真係街坊喎
追查接觸人仕

包括CWB街坊 同 全港各區上千手足

回覆 引用 TOP

美國曱甴在全香港散播病毒

美國偉大的女預言家臨終前,留下一句遺言:美國將會衰敗,人類的希望在東方。中國將會取代美國擔任領導世界的能力。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]