• 瀏覽: 23,772
  • 回覆: 298
+9
黃棺話只要捉汽油彈,弱智的都算是優秀青年,罰款200 了事。

弱智都識整汽油彈?🤔

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-7-9 02:51 AM 發表
一名24歲輕度智障男子今年7月1日涉嫌在旺角向警車投擲汽油彈,被捕後身上再被搜出疑似汽油彈,被控以縱火等兩罪。男子早前留院無法上庭,今日(8日)出院到西九龍裁判法院應訊。辯方在庭上投訴,男事主被捕後遭警員毆打逾半小時,又指出他因智力問題未必適宜答辯。裁判官應辯方要求押後案件至7月21日,以待進一步索取精神科報告,評估被告是否適宜答辯,其間他須還押。

https://fs.mingpao.com/ ...
曱甴暴徒正仆街,一比人拉就話自小弱智、低b、低能加白痴,正冚家橙!

又係智障,有冇搞錯咁樣侮辱我哋啲優秀年青人

十隻曱甴九隻智障,淨番嗰隻有腦癌,全部犯法唔使坐監

引用:
原帖由 barcam002 於 2020-7-9 03:07 AM 發表

普通法係咁架
咁就難怪英國警察對果d福佳會即時射佢幾十槍啦,真係冇眼屎干淨盲呀!

用你果陣係戰將
棄你果時變智障

呢啲味叫白痴囉~

引用:
原帖由 凸凸凹凹 於 2020-7-9 04:03 AM 發表
曱甴成日話自己高質素,為何咁多智障人士?
智障分析力會好得過正常人?
果然係「5個低能,1個自閉」

引用:
原帖由 barcam002 於 2020-7-9 03:07 AM 發表

普通法係咁架
英美都用普通法.

做地盤請智障尤如謀殺

智障做得地盤嗎?

扮低能無知
唔可以逃避罪責架
宜家啲辯護律師亦好低質

引用:
原帖由 凸凸凹凹 於 2020-7-9 04:03 AM 發表
曱甴成日話自己高質素,為何咁多智障人士?
智障分析力會好得過正常人?
係弱智來講算高質呱

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-7-9 02:51 AM 發表
一名24歲輕度智障男子今年7月1日涉嫌在旺角向警車投擲汽油彈,被捕後身上再被搜出疑似汽油彈,被控以縱火等兩罪。男子早前留院無法上庭,今日(8日)出院到西九龍裁判法院應訊。辯方在庭上投訴,男事主被捕後遭警員毆打逾半小時,又指出他因智力問題未必適宜答辯。裁判官應辯方要求押後案件至7月21日,以待進一步索取精神科報告,評估被告是否適宜答辯,其間他須還押。

https://fs.mingpao.com/ ...
呢曱甴做得地盤工如果連答辯都有問題對其他員工就非常危險!
x2

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]