• 瀏覽: 23,810
  • 回覆: 298
+9
根本就有人利用呢啲弱智低能、過度活躍症、阿氏保加症人士嚟達到政治目的,呢啲煽惑人士其心可誅!

智障識做汽油彈?
識掟完逃走?
識投訴被打(逾半小時)?

政棍精心挑選智障仔向前衝🥜🥜🥜

真係黃絲多智障

嗰位黑桃又話黃C高學歷嘅,原來都係痴線㗎

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-7-9 02:51 AM 發表
一名24歲輕度智障男子今年7月1日涉嫌在旺角向警車投擲汽油彈,被捕後身上再被搜出疑似汽油彈,被控以縱火等兩罪。男子早前留院無法上庭,今日(8日)出院到西九龍裁判法院應訊。辯方在庭上投訴,男事主被捕後遭警員毆打逾半小時,又指出他因智力問題未必適宜答辯。裁判官應辯方要求押後案件至7月21日,以待進一步索取精神科報告,評估被告是否適宜答辯,其間他須還押。

https://fs.mingpao.com/ ...
有輕度智障都做到區議員,點解就唔可以喺法院答辯?
如果輕度智障嘅影響係咁大,咁就要取消嘓個輕度智障區議員喇!

咁邊個放汽油彈係智障男隻手度。

弱智破壞社會就有情講?

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-7-9 02:51 AM 發表
一名24歲輕度智障男子今年7月1日涉嫌在旺角向警車投擲汽油彈,被捕後身上再被搜出疑似汽油彈,被控以縱火等兩罪。男子早前留院無法上庭,今日(8日)出院到西九龍裁判法院應訊。辯方在庭上投訴,男事主被捕後遭警員毆打逾半小時,又指出他因智力問題未必適宜答辯。裁判官應辯方要求押後案件至7月21日,以待進一步索取精神科報告,評估被告是否適宜答辯,其間他須還押。

https://fs.mingpao.com/ ...
曱甴仔果然是天殘地缺的

明知被漢奸走狗用完即棄都要做,其實唔一定係智障,應該係喪心病狂加無腦。

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2020-7-9 04:22 AM 發表
如果弱智可以脫罪,即係全部黃屍都冇事啦!
應該政府要係呢位弱能人士明確標示
仲要標明曾經做過的暴徒行為
等佢地可以做最低工資工作
另外為怕佢地再因弱能而作暴徒行為
應該上特別堂教導教到佢明為止

黃人智力有問題其實好正常

事實證明曱甴/黃屍個個都有問題。

如果唔係,就係敢做不敢承認,懦夫!

引用:
原帖由 x747x 於 2020-7-9 02:54 AM 發表
殺咗人然後話自己智障,黃官就會放生。

呢個就係香港。
即係重犯機會高?咁點樣平衡社會安全?

判佢入青山

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]