• 瀏覽: 38,938
  • 回覆: 319
  • 追帖: 2
我得唔到,你哋都唔使旨意得到!

青竹蛇兒口

黃蜂尾後針

兩者皆不毒

最毒婦人心

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2020-7-8 01:13 PM 發表
陳四萬成魔之道!
https://youtu.be/ELb2gOYaOjo
葉劉,正呀!97年政府內部資料及八卦事情

DLLM, 自己都吾清高得好多, 咪又系得個恨字.

證明中央決定無錯

引用:
原帖由 triumphal_ark 於 2020-7-8 12:57 PM 發表
得唔到就摧毀佢
佢估唔到者董會腳痛.
如果忍一時之氣, 唔辭職, 幾時輪到 Donald Tsang.

政棍為自己利益架姐, 真係為大眾市民咩

彭楚盈死得好慘 有幾多人會記得呢單案

引用:
原帖由 hksitison 於 2020-7-8 01:45 PM 發表

佢估唔到者董會腳痛.
如果忍一時之氣, 唔辭職, 幾時輪到 Donald Tsang.
就算佢當年唔辭職,佢都冇可能做到特首

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-7-8 12:47 PM 發表
葉劉淑儀繼續在節目指,當時在港的英國官員不捨得離任,當時布政司、律政司及財政司仍由英國人擔任,直至身為政治家的末代港督彭定康上任,情況才改變。「當時(政務司)有3隻馬跑緊,一個是陳祖澤,他很資深;一個是施祖祥,他很拼命;還有陳方安生,當時我們一致認為是『高跟鞋』跑出。」

最終,陳方安生於1993 年成為首名華人布政司。葉劉淑儀讚陳太不但較另外兩人資深,而且能力高、英文好、笑容甜美,而且將穿旗袍的 ...
陳皮四雞野被洋人玩 蘭花系天公地道 但估唔到 又畀 頂頭 大陸人 直插深處痛撚到 憤而辭職, 結果咪組織四人幫 勾結外國勢力走去美國領事館 一同研究反國教。

同英國佬企咁埋點比佢做

葉劉淑儀又指,錢其琛副總理於2001年跟陳太會面,要求她更好地協助特首,「後來有人跟她講了一些不客氣、直率的說話,不久後她就辭職。」

當時新聞片清楚記得,錢其琛不動如山,四萬老虔婆擠足招牌笑容,趨蹌走前一段路,才可和錢副握手,先父鄙視話佢成隻哈巴狗,想做特首 ? 當阿爺盲架...

好多人睇死九七後香港越來越衰,等佐咁耐,點知唔係,唯有整衰香港,最後搞攬炒....
而家一天光晒

葉劉淑儀又指,錢其琛副總理於2001年跟陳太會面,要求她更好地協助特首,
「後來有人跟她講了一些不客氣、直率的說話,不久後她就辭職。」

阿爺請四萬老虔婆食一大餐貓麵,噴佢一頓,佢咪死死氣返港..
佢做布政司極之反中,所以英國人越捧佢,越顯得佢早已是漢奸走狗 !

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-7-8 12:47 PM 發表
葉劉淑儀繼續在節目指,當時在港的英國官員不捨得離任,當時布政司、律政司及財政司仍由英國人擔任,直至身為政治家的末代港督彭定康上任,情況才改變。「當時(政務司)有3隻馬跑緊,一個是陳祖澤,他很資深;一個是施祖祥,他很拼命;還有陳方安生,當時我們一致認為是『高跟鞋』跑出。」

最終,陳方安生於1993 年成為首名華人布政司。葉劉淑儀讚陳太不但較另外兩人資深,而且能力高、英文好、笑容甜美,而且將穿旗袍的 ...
四萬同貪曾篤董伯伯背脊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]