• 瀏覽: 7,129
  • 回覆: 88
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 六月飛釘 於 2020-7-8 12:43 PM 發表
所以你話香港啲黃官幾撚好笑。

20幾隻黃絲暴徒圍毆一個呀伯,最後竟然係罰個呀伯⋯冇半句講成班人圍毆呀伯⋯睇live就係見到呀伯拍咗個𡃁仔手機/紙牌一下咁大把⋯判3個月⋯打呀伯個班人⋯好優秀⋯

咁又係,從後襲擊屬乘人之危,啲暴徒犯法都無罪嘅所以下下正面攻擊毆打仲係優秀嘅細路囉!

啱唔啱聽呀包大人 ...
所以國安法一定要撤換晒啲狗官先得。

王冠黑冠死全家!

引用:
原帖由 高大冰凍的世界 於 2020-7-8 01:39 PM 發表

香港民主到同其他人交談都會被私了
同時法官顯示香港的民主精神
從後襲擊和私了可以判更輕
如果換了被從後襲擊的人係法官可否能判同一樣的罪行呢? ...
話左香港係人治啦。啲假髮人憑自己喜好判案。視法律如無物。

曱甴判監 唯一出路

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2020-7-8 12:43 PM 發表
所以你話香港啲黃官幾撚好笑。

20幾隻黃絲暴徒圍毆一個呀伯,最後竟然係罰個呀伯⋯冇半句講成班人圍毆呀伯⋯睇live就係見到呀伯拍咗個𡃁仔手機/紙牌一下咁大把⋯判3個月⋯打呀伯個班人⋯好優秀⋯

咁又係,從後襲擊屬乘人之危,啲暴徒犯法都無罪嘅所以下下正面攻擊毆打仲係優秀嘅細路囉!

啱唔啱聽呀包大人 ...
唔係果單,電視台有訪問呢個旅客好似係IT人,老曱甴從後打佢一拳

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-7-8 02:12 PM 發表
響應屈穎妍小姐呼籲,將亂港漢奸黃官記錄在案,希望當局看到並加強監察及跟進處理:

(請大家補充並傳閲)

1. 何俊堯,東區裁判官
2. 李志豪,沙田裁判官
3. 黃瑞珊,西九裁判官
4. 凌依楠,西九暫委官
5. 林希維,東區裁判官
6. 錢禮,東區裁判官
7. 水佳麗,屯門裁判官
8. 李國能,前終審法院首席法官
9. 李翰良, 高院法官
10. 林雲浩,高院法官
...
好似漏咗大曱甴馬毒辣,其實國安法係唔係應該要清算一下呢班狗棺

引用:
原帖由 singsings 於 2020-7-8 01:01 PM 發表
啲黃官正一冚家鏟!
所以要戴假髮,驚俾寃鬼認得!

香港法官真公平公正

引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-7-8 12:33 PM 發表
有市民於去年8月9日起發起連續3天機場「和你飛」集會,有剛抵港男子見狀不滿並質問機管局職員,碰巧遭示威者聽到隨即將其包圍,期間一名六旬翁從後...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200708/_2020070812294551784.jpg

暴力程度不高,判囚3個月,緩刑兩年

新聞來源連結 ...
有位女護士在機場拉了漢奸羅冠聰衣領一下,就即時入獄3個月

引用:
原帖由 快樂榮 於 2020-7-8 03:46 PM 發表

有位女護士在機場拉了漢奸羅冠聰衣領一下,就即時入獄3個月
髮治社會,鄉港死得
施髮不公,亂港根源

引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-7-8 03:47 PM 發表

髮治社會,鄉港死得
施髮不公,亂港根源

引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-7-8 12:33 PM 發表
有市民於去年8月9日起發起連續3天機場「和你飛」集會,有剛抵港男子見狀不滿並質問機管局職員,碰巧遭示威者聽到隨即將其包圍,期間一名六旬翁從後...

暴力程度不高,判囚3個月,緩刑兩年

新聞來源連結 ...
dklm.

正義得到彰顯

香港法官,真係很多垃圾

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]