• 瀏覽: 7,113
  • 回覆: 88
  • 追帖: 1
+4
有市民於去年8月9日起發起連續3天機場「和你飛」集會,有剛抵港男子見狀不滿並質問機管局職員,碰巧遭示威者聽到隨即將其包圍,期間一名六旬翁從後...

暴力程度不高,判囚3個月,緩刑兩年

新聞來源連結:

http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1814295/

打人唔使坐監㗎?
原來大人真係呃細路㗎

所以你話香港啲黃官幾撚好笑。

20幾隻黃絲暴徒圍毆一個呀伯,最後竟然係罰個呀伯⋯冇半句講成班人圍毆呀伯⋯睇live就係見到呀伯拍咗個𡃁仔手機/紙牌一下咁大把⋯判3個月⋯打呀伯個班人⋯好優秀⋯

咁又係,從後襲擊屬乘人之危,啲暴徒犯法都無罪嘅所以下下正面攻擊毆打仲係優秀嘅細路囉!

啱唔啱聽呀包大人

啲黃官正一冚家鏟!

下一集《警訊》,傷人最低可判緩刑

圍毆班仆街冇事, 被圍毆個受害人先至要受罰,
呢啲仆街黃屍臭髮棺, 一定冚家剷, 全部報應喺佢家人身上, 代代相傳

香港真係犯罪者天堂

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2020-7-8 12:43 PM 發表

20幾隻黃絲暴徒圍毆一個呀伯,最後竟然係罰個呀伯⋯冇半句講成班人圍毆呀伯⋯睇live就係見到呀伯拍咗個𡃁仔手機/紙牌一下咁大把⋯判3個月⋯打呀伯個班人⋯好優秀⋯

咁又係,從後襲擊屬乘人之危,啲暴徒犯法都無罪嘅所以下下正面攻擊毆打仲係優秀嘅細路囉!

啱唔啱聽呀包大人 ...
應該唔係呢單

引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-7-8 12:33 PM 發表
有市民於去年8月9日起發起連續3天機場「和你飛」集會,有剛抵港男子見狀不滿並質問機管局職員,碰巧遭示威者聽到隨即將其包圍,期間一名六旬翁從後...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200708/_2020070812294551784.jpg

暴力程度不高,判囚3個月,緩刑兩年

新聞來源連結 ...
香港民主到同其他人交談都會被私了
同時法官顯示香港的民主精神
從後襲擊和私了可以判更輕
如果換了被從後襲擊的人係法官可否能判同一樣的罪行呢?

主任裁判官羅德泉咁撚叻, 水佳麗妳有伴喇!

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2020-7-8 12:43 PM 發表

啱唔啱聽呀包大人 ...
唔係呢單。
呢單係曱甴打人。

Y……狗……公

響應屈穎妍小姐呼籲,將亂港漢奸黃官記錄在案,希望當局看到並加強監察及跟進處理:

(請大家補充並傳閲)

1. 何俊堯,東區裁判官
2. 李志豪,沙田裁判官
3. 黃瑞珊,西九裁判官
4. 凌依楠,西九暫委官
5. 林希維,東區裁判官
6. 錢禮,東區裁判官
7. 水佳麗,屯門裁判官
8. 李國能,前終審法院首席法官
9. 李翰良, 高院法官
10. 林雲浩,高院法官
11. 周家明,高院法官
12. 邱智立,高院法官
13. 高勁修,區域法官
14. 沈小民,區域法官
15. 李慶年,區域法官
16. 張天雁,裁判官
17. 吳重儀,裁判官
18. 香淑嫻,裁判官
19. 黃士翔,裁判官
20. 梁嘉琪, 裁判官
21. 王證瑜,裁判官
22. 林希維,裁判官

越多人傳,佢哋越不敢作惡!!!

和你飛之和你打,9姑娘應該係和你飛的黑手。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]