• 瀏覽: 32,636
  • 回覆: 457
  • 追帖: 3
香港滅亡靠法官

回覆 引用 TOP

守行為?WTF!!

回覆 引用 TOP

假髮人亂港

香港人自求多福

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-7-8 11:41 AM 發表

條友做二五仔啦。今次唔關官事。系控方消案
係?香港狗棺當道,搞到我睇親呢啲新聞都覺得係個官包庇罪犯。

香港曱甴,時代垃圾
屎袋曱命,無謂戇居
引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-7-8 11:09 AM 發表

警員於去年9月發現個人資料遭一名學生盜用申請網上借貸60萬元,學生早前承認因一時衝動和貪玩而犯案,控方今在東區裁判法院撤銷一項不誠實地意圖欺...

勁呀9宮,如果拎9宮資料去借錢會點判?🤩

新聞來源連結:

htt ...
唔關個官事啵

唔知做乜能呢兩日律政司係咁放生d蝦毛

自簽守行為連案底都無,有冇攪L錯

嘩.....
守行為都得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-8 11:21 AM 發表

笑聞⋯只有香港發生
遲啲無啦啦同人結咗婚⋯都唔奇
跟住做埋人老豆攪埋離婚要俾贍養費養人兩仔乸成世

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-7-8 11:09 AM 發表

警員於去年9月發現個人資料遭一名學生盜用申請網上借貸60萬元,學生早前承認因一時衝動和貪玩而犯案,控方今在東區裁判法院撤銷一項不誠實地意圖欺...

勁呀9宮,如果拎9宮資料去借錢會點判?🤩

新聞來源連結:

htt ...
哇 官wo....嚴重犯罪wo.
偷你果d守行為得唔得?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 H叔 於 2020-7-8 11:44 AM 發表

係?香港狗棺當道,搞到我睇親呢啲新聞都覺得係個官包庇罪犯。
內文有講。系主控官主動消案。判乜都系主控提議。當然做二五仔哩點無講啦。系正常人既合理懷疑

吓,咁都得?60萬喎,唔洗坐監?九宮快點去自宮吧~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tamadabi 於 2020-7-8 11:45 AM 發表

唔關個官事啵

唔知做乜能呢兩日律政司係咁放生d蝦毛

自簽守行為連案底都無,有冇攪L錯
唔能律政司知係咪呢幾日諗住攪大鑊野?

回覆 引用 TOP

唔理佢係乜人,完金冇阻嚇作用.如果拿住60萬和BNO 著草.又話個人資料私隱好重要

回覆 引用 TOP

大陸就黎連普通刑事案都要收返自己審

回覆 引用 TOP

有冇搞錯!
個犯21歲已成年
意圖從擾亂經濟秩序中得益
唔判阻嚇性刑罰有樣學樣仲得了?

回覆 引用 TOP

變相鼓勵犯罪

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]