• 瀏覽: 58,579
  • 回覆: 239
  • 追帖: 3
+3
開房食個快餐都唔使一粒鐘,9點幾就要各自返去交人,有理由相信兩位都唔係單身

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-8 11:00 AM 發表
明白他們心情😔😔😔生於這亂世香港地,放鬆一下
射嘞
過去一年香港比黃狗搞到大亂,人地都係放鬆下姐

求片

條臭西含還含千其唔好吐出嚟最好吞落肚😋,費時要司機大佬清楚消毒😫

引用:
原帖由 破曉微涼 於 2020-7-8 01:05 PM 發表

似曬藍9劉馬車😂
似曬黃絲後樓梯,天台咁😏
隨便都講到一炸出黎wo

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-7-8 07:57 AM 發表
藝人許志安及黃心穎,去年在的士車廂內的纏綿對話片段被公開曝光後,曾引發社會關注的士車廂的私隱問題。然而事隔一年多,再有同類事件發生,而今次男女主角卻並非明星名人,只是普通市民。昨日(7日)深夜10時左右,網上社交媒體及通訊軟件,包括facebook、whatsapp以致wechat等,紛紛瘋傳2段短片,前者長約2分17秒,後者長3分鐘。2段短片相信均是的士車CAM拍攝,可清晰見到車廂內情況,後座乘 ...
好大波

兩邊都衰

想像一下:

女:
頭先食得好飽,
有食物攝咗牙隙添。
你有無牙簽呀?

男:
無呀!咁啦,
我條皮帶有鐵尖釘扣,
不如用佢黎了牙啦。

女:
好提議bor, 快d比條皮帶我。

男:唔得呀,攝住咗。

女:咁我貓低黎了牙啦。

實際情況是咁的,
大家唔好誤會呢。

一路彈就一路睇, 大家唔好五十步笑一百步了

有什麼批司機缺德,之前又不是有同一樣野出現,有人批司機缺德嗎?

打咩格仔呀  好缺德囉

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-7-8 07:57 AM 發表
藝人許志安及黃心穎,去年在的士車廂內的纏綿對話片段被公開曝光後,曾引發社會關注的士車廂的私隱問題。然而事隔一年多,再有同類事件發生,而今次男女主角卻並非明星名人,只是普通市民。昨日(7日)深夜10時左右,網上社交媒體及通訊軟件,包括facebook、whatsapp以致wechat等,紛紛瘋傳2段短片,前者長約2分17秒,後者長3分鐘。2段短片相信均是的士車CAM拍攝,可清晰見到車廂內情況,後座乘 ...
咁快就吹完??射咗??

引用:
原帖由 柒。頭 於 2020-7-8 01:55 PM 發表
打咩格仔呀  好缺德囉
冇格嘅都冇乜嘢睇