• 瀏覽: 30,102
  • 回覆: 246
  • 追帖: 1
+61
引用:
原帖由 fcw99 於 7-7-2020 21:15 發表

因為民主國大晒,殺人放火都得
Like Hong Kong
The Same Civilization

引用:
原帖由 Neymar_JR 於 2020-7-7 08:46 PM 發表
判斷地方有冇人權係睇當局有冇對侵犯人權嘅人進行判決,而唔係地方有冇人侵犯人權。

點解咁簡單嘅野都唔明
你即係話美國完全有人權啫,洗唔洗講得咁白呀~

引用:
原帖由 wilsonts 於 2020-7-7 08:01 PM 發表
人權組織去左邊?
Black lives matter
去晒香港幫黃痴瘋助選

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-7-7 08:05 PM 發表
美國既人權系比有權有勢既人。。
不能同意更多。口講民主人權,實際冇權勢就咩都冇

引用:
原帖由 天生綠色腳指 於 7-7-2020 21:07 發表
11346033 11346034 11346035 11346036 11346037 11346038 11346039 11346040 11346041 11346042
Why That Easy to Shoot and Kill?
How Important is Human Live?

引用:
原帖由 kwan1516 於 2020-7-7 08:12 PM 發表
人權監察組、國際特赦組織、支亂會、李卓人、長毛、犯民、妓協、大學生死哂去邊?提議香港立法會議員草議“尾國黑人民主人權法案”制裁美警及主要官員! ...
禁止輸出大殺傷力無氣比美國

引用:
原帖由 1333333 於 2020-7-7 07:53 PM 發表
美國反種族歧視和反警暴示威未息之際,亞利桑那州鳳凰城警員日前處理一宗襲擊案時,不理旁人勸阻,開槍擊斃一名拒絕下車的懷疑持

?20200707190706

加西亞的驗屍報告尚未公布,警方亦拒絕公布4名涉事警員 ...
侵侵:黑人根本唔算係人,憑咩可以有人權??我話佢地連生存權都唔可以有!!

美國人, 報仇!
肛復美國,時代曱命!

人間蒸發係尾國平常事
引用:
原帖由 1333333 於 2020-7-7 07:53 PM 發表
美國反種族歧視和反警暴示威未息之際,亞利桑那州鳳凰城警員日前處理一宗襲擊案時,不理旁人勸阻,開槍擊斃一名拒絕下車的懷疑持

?20200707190706

加西亞的驗屍報告尚未公布,警方亦拒絕公布4名涉事警員 ...

引用:
原帖由 hk_vr 於 7-7-2020 21:21 發表

侵侵:黑人根本唔算係人,憑咩可以有人權??我話佢地連生存權都唔可以有!!
只是「黑色的人形動物畜牲」!!!

曱甴話美國冇警暴冇黑警……香港警察要向美國正義警察學習學習

殺殺殺

美國人權?警察槍殺平民就是人槯。

引用:
原帖由 賢豬 於 2020-7-7 08:22 PM 發表
英德澳日滅左國?民主人權自由喎?做咩美國嚴重打壓民主人權自由就唔夠膽出聲,香港被黑暴恐襲就要討伐香港?食屎啦英德澳日
果27個發達國家眼中,黑人只係奴隸,唔配有人權,包括所謂人權組織都係咁諗

由幾百年前到而家都根本冇變過

恐怖分子

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]