• 瀏覽: 742
  • 回覆: 13
+4
大家一齊唔再帶罩,讓XX肺炎在香港擴散,睇下政府係咪仲企硬。
此方法完全合法,唔會犯國安法或其他法律,成本又低。

引用:
原帖由 paoon 於 2020-7-7 11:34 AM 發表
大家一齊唔再帶罩,讓XX肺炎在香港擴散,睇下政府係咪仲企硬。
低智!

各界手足果然做到野

革命尚未成功,同志仍須努力

引用:
原帖由 paoon 於 2020-7-20 01:54 PM 發表
各界手足果然做到野

革命尚未成功,同志仍須努力
你喺度發癲有咩用?

引用:
原帖由 paoon 於 2020-7-7 11:34 AM 發表
啲親中狗好唔鍾意戴狗罩

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-7-20 03:38 PM 發表

啲親中狗好唔鍾意戴狗罩

口裡說不,佢地其實十分支持攪抄。

引用:
我吾會跟樓主, 你咁支持如有辦法去確診ward搵啲嘢俾你嗦嗦有冇興趣?

引用:
此乃自殺行為。

引用:
支持樓主,快啲去連登出post,黎緊星期六日,叫齊手足,攪過唔戴口罩攬炒大集會,最多叫到二百萬06人,包保到時防暴都唔敢埋你地身。
樓主,做野啦!💪

仲有好多呢啲垃圾賤中國人走嚟香港播毒

https://hk.news.appledaily.com/b ... N4GBEEEU4KM4NVMGA4/

引用:
原帖由 正恩fans 於 2020-7-21 11:33 AM 發表

支持樓主,快啲去連登出post,黎緊星期六日,叫齊手足,攪過唔戴口罩攬炒大集會,最多叫到二百萬06人,包保到時防暴都唔敢埋你地身。
樓主,做野啦!💪 ...
好主意,就下個星期六攪個慶祝黨衛軍建軍93周年無罩大會,歡迎所有愛國愛黨人士參加。

引用:
原帖由 正恩fans 於 2020-7-21 11:33 AM 發表

樓主,做野啦!💪 ...
係咪好似佢哋咁

引用:
原帖由 paoon 於 2020-7-21 11:46 AM 發表

好主意,就下個星期六攪個慶祝黨衛軍建軍93周年無罩大會,歡迎所有愛國愛黨人士參加。
唔得呀!因為係攬炒方法,只可以由黃尸曱甴發動!💪

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]