• 瀏覽: 3,402
  • 回覆: 36
本主題由 motivation 於 2020-7-8 11:06 AM 移動
引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-7-7 10:31 AM 發表

有乜好處理?
袁教授都話好多病民間都使用簡稱
民間講同係廣播講點同,規管法例都唔同啦

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
come on,今次講錯野,下次唔知會講錯乜野,做live最大忌,佢收得皮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-7-7 10:32 AM 發表

猿膠獸又話香港140萬人會確診啦, 岸狗先聽佢講
人地專業就係及早警告大家小心唔想大爆發
只有毛知白痴閪至會當睇相佬唔靈要拆招牌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-7-7 10:29 AM 發表

係大6式玻璃心蔓延香港
好似武肺蔓延全球咁
香港腳都傳遍全球。。。

我知道你不喜欢我,因为我早已比你更强。
我知道你很讨厌我,因为不敢把我怎么样。
引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-7-7 10:31 AM 發表

有乜好處理?
香港梅毒呢?

我知道你不喜欢我,因为我早已比你更强。
我知道你很讨厌我,因为不敢把我怎么样。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-7-7 12:12 PM 發表

民間講同係廣播講點同,規管法例都唔同啦
咁唔通你花草樹木生果爪菜
又唔俾人講1定要人講濕疣
講後天免疫力缺乏症候群咩

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-7-7 12:42 PM 發表

咁唔通你花草樹木生果爪菜
又唔俾人講1定要人講濕疣
講後天免疫力缺乏症候群咩
甘你鐘意大氣電波自爆生花草樹木又唔等於人地鐘意聽同合法嘅

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-7-7 10:31 發表

有乜好處理?
猿教援講完呢句說話後即晚收皮話要收返喎!

引用:
原帖由 SiuAlvin 於 2020-7-7 02:59 PM 發表

猿教援講完呢句說話後即晚收皮話要收返喎!
佢解釋咗係因為你班友政治上腦
唔係因為佢觀點技術問題

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-7-8 10:50 發表

佢解釋咗係因為你班友政治上腦
唔係因為佢觀點技術問題
係?比條Link嚟睇下?

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-7-7 10:32 AM 發表

猿膠獸又話香港140萬人會確診啦, 岸狗先聽佢講
係智力有問題加上嚴重仇中賣國狗才信到十足!😄

回覆 引用 TOP

呢隻四眼烏龜黃蟲上腦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 x747x 於 2020-7-7 07:48 AM 發表

有個 YouTube channel 理性分析,講足球戰術同知識,本來好有資訊性,可惜個 Youtuber 都係黃到變智障,佢第時上任何電視台做節目都會盡快投訴。
無論財經、體育、飲食、旅遊視頻,一染黃就轉台!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SiuAlvin 於 2020-7-8 10:58 AM 發表

係?比條Link嚟睇下?
咁你自己邊度聽返嚟?

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-7-8 13:24 發表

咁你自己邊度聽返嚟?
肺炎疫情:香港傳染病專家袁國勇撤回《大流行緣起武漢》文章引發爭議

香港大學醫學院教授袁國勇及龍振邦周三(3月18日)在香港《明報》發表題為《大流行緣起武漢,十七年教訓盡忘》的評論文章引發爭議並在當天晚間宣佈撤稿。

兩人的文章說,坊間用「武漢肺炎」稱呼新冠肺炎「簡單易明」,網傳病毒源自美國之說「毫無實證、自欺欺人」,並指「中國人陋習劣根才是病毒之源」,當年沒有雷厲風行關閉所有野味市場是大錯,如果要戰勝疫症,必須面對真相,並警告繼續食野味會出現「沙士3.0(SARS,非典型肺炎)」。
但《明報》同日晚間報導,兩人決定撤稿,其聲明稱他們只是科學家,終身追求科學真理,不了解政治,從來無意捲入政治,「文章表達不適當,用詞甚至有錯誤,並非原意,希望外界不要將他們捲入政治,留給他們一個空間研究」。他們稱,該文與政治無關,旨在提出尊重真相、移風易俗。對當中的「手民之誤」引起任何誤會,表示歉意。
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/science-51957977

「文章表達不適當,用詞甚至有錯誤,並非原意,希望外界不要將他們捲入政治,留給他們一個空間研究」。

你啱啱火星返嚟唔知呢件事?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]