• 瀏覽: 2,678
  • 回覆: 20
  • 追帖: 1
有冇發覺黃絲黑暴,台獨島蛙同義和團一樣on9,而且玻璃心
一發覺冇辦法辯駁就玩拉黑,精神勝利法

78 天外
23 山前
熱賣及精選
我己被多名呆蛙拉黑

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2020-7-6 11:06 PM 發表

我己被多名呆蛙拉黑
冇辦法,佢地被台灣d嘴炮傳媒、毒果、大紀元摧殘到心理承受能力超低。
就系因為佢地iq/eq低,先會咁容易被人煽動

78 天外
23 山前

回覆 引用 TOP

義和團被黑的最厲害的一帖。
義和團雖然沒文化,蠢了點,但一片愛國之心,民族主義自尊自強的團體。
黃絲黑曱甴何德何能跟義和團相比 ?
一群恨不能做美國蠕蟲的無脊椎低等生物, 亞洲渣滓 !

引用:
原帖由 食指 於 2020-7-6 11:04 PM 發表

黃絲怎麼和義和團相提並論?
孫中山在《中國國民黨為九七國恥紀念宣言》說那些媚外的漢奸:“義和團若是野蠻,他們連猴子都趕不上”

最煩你這種不懂亂講的

附件

97国耻纪念宣言4-1.jpg(862.96 KB)

2020-7-7 12:35 PM

愿我有生之年,得见您君临天下。
引用:
原帖由 食指 於 2020-7-6 11:04 PM 發表

遇到據理力爭嘅人,佢哋就會屢戰屢敗。
人要面,樹要皮。佢哋既然已認輸,就唔好咁計較喇。

回覆 引用 TOP

黃屍只係俾同類言論自由, 異族就會被禁聲.

以前黑心發光,褲浪遊水的衰嘢比班曱甴學晒!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 YuckoO 於 2020-7-7 12:35 PM 發表

黃絲怎麼和義和團相提並論?
孫中山在《中國國民黨為九七國恥紀念宣言》說那些媚外的漢奸:“義和團若是野蠻,他們連猴子都趕不上”

最煩你這種不懂亂講的 ...
那個比較的是人格、品格,但我比較的是愚昧以及行為。

78 天外
23 山前

回覆 引用 TOP

絕對係

回覆 引用 TOP

公道D, 我都比好多藍的加左入黑名單, 言論自由好寶貴

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2020-7-8 08:51 AM 發表

公道D, 我都比好多藍的加左入黑名單, 言論自由好寶貴
我唔會問你邊位網友,不過你自己講邊一邊嘅比較中意玩拉黑?

78 天外
23 山前

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 robin09 於 2020-7-7 10:47 AM 發表

義和團被黑的最厲害的一帖。
義和團雖然沒文化,蠢了點,但一片愛國之心,民族主義自尊自強的團體。
黃絲黑曱甴何德何能跟義和團相比 ?
一群恨不能做美國蠕蟲的無脊椎低等生物, 亞洲渣滓 ! ...
認同.
人家義和團.蠢歸蠢.但起碼愛國.
現今黑暴.同樣的蠢.但卻是賣國

raiyu

回覆 引用 TOP

無錯

回覆 引用 TOP

一模一樣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]