• 瀏覽: 591,979
  • 回覆: 9
  • 追帖: 163
+350
支持大叔

華為已申請大量有關“HarmonyOS”的商標

天眼查信息顯示,華為技術有限公司 6 月 19 日申請了大量與“HarmonyOS”有關的商標,包括 HUAWEI HarmonyOS、HarmonyOS Connected 與 HarmonyOS Linked 等。

相信好快見到鴻蒙啦

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2020-7-8 09:24 AM 發表

我部機今年7月才出
應該可以升鴻蒙
我估有得升級emu10嘅機都有得上鴻蒙,我部p10冇得升已經準備好隨時退役

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2020-7-8 01:42 PM 發表

。。。。用咁耐
換過兩次電,其他機件正常,焗住用到出鴻蒙為止

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2020-7-8 01:50 PM 發表

利害。。。。。我最多一部機用一年
滿足倒基本打機要求就夠啦

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2020-7-8 01:55 PM 發表

我呢D老眼昏花嘅廢老鍾情大波妹...大Mon機先至啱, 而家等緊Mate 40X, 希望我部小米Max2捱到啦, 如果唔係就要逼住買榮耀10Max
捱多三個月到半年啦,換左機都可以再換過部新嘅

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-7-23 11:30 PM 發表

"容祖兒經理人霍汶希(Mani)回覆東網,Mani強調白冰並非頂替祖兒,她說:「我同王祖藍公司嘅合夥人一齊帶領各自旗下藝人出戰,我同謝霆鋒、白冰等都係助力官,祖兒係獲邀嘅助力官嘉賓之一,節目要進行好多輯錄影,目前祖兒身喺上海拍攝廣告,仲有直播活動演出,之後佢仲要飛到北京、西安等地工作,所以有關嘅錄影要雙方互相配合。」據知,祖兒被有心人曲解她的意思及說話,多番被人針對,她的粉絲都替偶像大感不 ...
陰陽怪氣,自取其禍!

引用:
原帖由 y98141 於 2020-7-22 07:54 PM 發表

唔係,當年美國就係沒燒文件,淨係用碎紙機碎左,結果伊朗人拎d紙碎出來拼返埋一齊

From wiki
重溫這件事可以看2013年奧斯卡金像獎最佳電影Argo救參任務

提示: 違規內容已被屏蔽

引用:
原帖由 ricebuket 於 2020-7-24 12:05 PM 發表
好失望,冚成都使館唔冚香港,點解點解
成都係軍工重鎮,趕走美國佬可以防止有人滲透搞破壞,以免發生如伊朗近日之情況