• 瀏覽: 591,833
  • 回覆: 27
  • 追帖: 163
+350
引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-7-13 05:00 PM 發表
大家可以放心用華為手機了,
曱甴又可能無FB做文酸。

https://hk.mobi.yahoo.com/news/%E6%B8%AF%E5%8D%80%E5%9C%8B%E5%AE%89%E6%B3%95%E5%82%B3-fb%E5%8F%8A-google%E6%86%82%E8%8F%AF%E6%88%AA%E5%8F% ...
剛剛買咗華為Nova 7 5G, 唔打算裝GMS, 告別Do Only Evil嘅Google

引用:
原帖由 nelsoncph 於 2020-7-13 06:31 PM 發表

正,我老婆同阿仔都打算換呢部。

我專登去華為專門店支持下,$3688送1TB華為備份用Harddisk

引用:
原帖由 ckm 於 2020-7-13 07:20 PM 發表

我下部手機應該對會由蘋果過檔華為,但如果買機我應該都會喺衛訊買,因為可以幫我將手機內所有資料由舊機過新機
我舊機係榮耀,所以轉移資料比較順利,華為職員幫我好快搞惦,相信佢地都會幫iphone用戶過檔,可能無咁熟手啫

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-7-16 09:56 AM 發表

去外國去做最差個位?
永遠被派去做dirty team, 襯晒啲黑護嘅壞心腸

引用:
原帖由 allu 於 2020-7-16 05:55 PM 發表
陳淑莊助理家人列初步確診者直接接觸者 李慧琼拒暫停會議消毒大樓

立法會秘書處表示,一名在大樓8樓工作的議員助理,同住家人被列為初步確診者的直接接觸者。消息指,是公民黨陳淑莊的助理。秘書處已採取預防措施,加強清潔及消毒8樓及大樓的公用地方和設施。在立法會大會上,民主黨尹兆堅要求主席引用《議事規則》,將會議暫停或宣布休會待續,以待大樓其他部分作出相應措施,包括消毒後再進行會議。 代主席李慧琼指, ...
最緊要假腦癌髒真感染尾蟈肺炎死咗佢。
係咪好毒呀

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-7-18 12:23 PM 發表
恭喜又創新高!
唔覺唔覺,阿三都過百萬了

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-7-19 01:59 PM 發表

確診破百了....全日禁堂食相信會係大勢所趨......
交通工具減班次係對流動無幫助的,始終有好多人都仲要返工....(好多公司依家都行WFH,但只係輪班制,仲有一半人都係要返工的...) ...
減班次可能令車輛更擠擁更易播毒

引用:
原帖由 一手濃 於 2020-7-19 09:22 PM 發表

曱甴甲命越搞越cheap
乜有革命咁鬼祟,
血唔敢流,怕被人拉,樣唔敢露,口號唔敢叫,文宣唔敢貼,show下個手機mon就想搞獨立?食蕉啦
恭喜黃屎搞出人類史上最廢革命

引用:
原帖由 a_drew 於 2020-7-20 10:45 PM 發表

太服從性最大缺點係唔識變通
韓國世越號沉船事件死咁多人,同啲學生太服從唔識執生都有一定關係

引用:
原帖由 littlemermaid 於 2020-7-23 12:10 PM 發表

做過下服務性行業,都知真香港人心地、態度有幾差,唔明點解會覺得香港人高質

利申,我自己係香港人都覺得香港人好衰格
絕對贊成,好多香港人真係好差勁,自私自大自我兼黑心腸

引用:
原帖由 whywhy666 於 2020-7-23 06:35 PM 發表
睇左大叔咁耐,係其他Post怒屌黃屍。終於可以係到留言。學下之前師兄師姐發表,上年黑暴開始,我身邊竟然有高達9成9係黃屍。得返自己同屋企人還是萬黃叢中一點藍。當時實在想不明白,點解要反條列...只要自己去查證就知,根本對普通平民百姓冇害...雖然好多人話通識科唔好,但係我慶幸老師教我批判性思考。我對就支持,錯就反對,我會思考,不像黃屍。如果係大事例如國家政府VS外國政府和垃圾黃屍,我只能講無條件支 ...
難得清醒的年青人,諗嘢醒過超級狀元多多醒,為你點贊

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-7-24 07:03 PM 發表
【新冠肺炎】印度方艙醫院14歲女患者遭性侵 疑犯同為確診病人

病到五顏六色都起到機, 真係神奇既國度...
染疫不忘強姦,唔知阿三啲姑娘驚感染多啲,定驚比啲病人輪大米多啲呢?
香港啲乞衣護,快啲去支援世界第一叫主大國喇!

引用:
原帖由 Twinkle1233 於 2020-7-24 07:31 PM 發表

橫掂都係,閂香港果個好d
我都想關香港果個,等犯民漢奸無得走入去尋求政治庇護,大圍捕時有得震無得訓

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]