• 瀏覽: 591,703
  • 回覆: 15
  • 追帖: 163
+350
引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-7-6 10:00 PM 發表
國安法立,愚港回歸新一章開始。
國安法下,群魔現形,小鬼四散。
國安法下,只見on9嘅更加on9,大家何曾見過,攞住張A4白紙,乜字都無寫,口號又唔敢叫,呆站在商場嘆冷氣,就叫革命?這是革誰的命?
國安法下,所謂黃店快快變身,撕便條撕海報,清潔店面,這叫YC情何以以堪?
國安法立,身邊總有不少愚人說,要移民(走佬?)了,尤其係攞住本BNO果班愚人,日思夜想就係想做日落國國民,現在白頭莊話比機會比班 ...
報到,支持大叔!

多謝大叔用心用力,愛護我們這羣有愛國愛港情操的赤子一羣,本人實在感恩大叔!
正是能力越大,責任越大!極度感恩大叔!
各位大師兄弟姐妹努力加油,支持大叔!支持政府!支持香港警察!支持中央!

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-7-6 10:19 PM 發表

十下十下
烚下烚下同十下十下好大分別喎!師妹究竟講邊樣?

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-7-6 10:57 PM 發表

唔識打個烚字
咪講笑啦!玩吓大叔火煱樂園,烚下又得,十下又得,好開心嘅!

引用:
原帖由 nelsoncph 於 2020-7-6 10:49 PM 發表

qq姐買咗未?
前幾日我又買咗華為書枱燈,阿仔勁鍾意。
本人電話小毛病,已買華為作後備(純粹特別用心提早支持華為,早一天都是好的)。

可惜奔放妹妹就慘了,ID忘記密碼,無法重新登入,現在袛有半條命仔,迴光返照與各大大道別。重生之後
奔放妹妹
就變了
海島異馬

我要努力草分
見大叔及各位大師兄/大師姐。
希望各大大不要忘記我
我愛大叔之家!
海島異馬
草夠分再敘。

引用:
原帖由 花郎 於 2020-7-6 10:54 PM 發表
制裁佢老尾啦,係香港利益大過天。香港唔使靠佢搵食,吠兩下就有。唔通自己割肉咩
美國取消香港特殊關稅地位已相對自我制裁美國了。不過美國機動性大的,可立其他城市取代香港,但時間漫長,美國損失代價很大。

引用:
原帖由 4300dtns 於 2020-7-6 10:57 PM 發表

從來革命都要俱犧牲精神,揾命博的,愚人卻流他人的血,做咩都閃閃縮縮,刪磚打交通燈姐,姐住晒做咩姐?插完警察又即晚逃走,這算黃L最大犧牲? 港孩慣左咩都得把聲,睇泥主子對港孩祈望太高,找錯對像了。 ...
港孩為了現金利益玩玩吓,當打分工!要搏命?港公子/公主說你傻的嗎?

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-7-7 12:03 AM 發表

咁鍾意制裁人
睇下邊個死先
出入奔放的妹妹死先!無能+無奈,無得救了。

引用:
原帖由 扯旗幫 於 2020-7-6 11:24 PM 發表

大叔點睇垃圾會選舉
旗兄考大叔啊?不如你講吓自己見解先!
利申,我對選舉冇興趣冇研究冇能力分享,但每次投票衹是民建聯或工聯會人選。

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-7-7 12:17 AM 發表

之前大叔定邊個咪忘記過password?
填張form等客服call你囉 https://www.discuss.com.hk/contactus.php
謝謝你,我試吓睇救唔救到。

立選本來犯暴大勝機會高,但如今亞爺係大廳與和你飛有一番較量,明暗各異(變數大+快)很難推測!

引用:
原帖由 出入奔放的妹妹 於 2020-7-7 01:10 AM 發表
立選本來犯暴大勝機會高,但如今亞爺係大廳與和你飛有一番較量,明暗各異(變數大+快)很難推測!
覆旗兄的!

引用:
原帖由 日出東海 於 2020-7-6 11:26 PM 發表
今日見一班白痴仔,企在商場岸狗狗 ,拿張白紙,咁就叫做革命!仲比警員拉咗8個 ,唉!香港人,又蠢,又可憐 !
以前唱歌"做個勇敢的中國人"
如今是''on9蠢得可憐的香港人"

引用:
原帖由 日出東海 於 2020-7-6 11:35 PM 發表

革命 ---必需,拋頭顱,洒熱血 !家破人亡!
蒔仔革命,屈光香港。叫吓口號啫,原來要家破人亡?唔玩啦!走人。

引用:
原帖由 花郎 於 2020-7-7 01:11 AM 發表

一年係香港賺二百幾億順差,你叫佢去邊度搵另一個香港來替代?
有可能用小型戰爭利益就可彌補取代香港失去的利益。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]