• 瀏覽: 565,884
  • 回覆: 16
  • 追帖: 194
報到

有時寂寞太沉重 身邊彷彿只是觀眾 
妳的感受沒有人懂

嘗試親吻 嘗試擁抱 或溝通 
沒有好感再嘗試也沒有用
大多數人都相同 喜歡的只是愛情的 臉孔

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-7-7 11:42 AM 發表

林鄭今朝好霸氣嘅內容

【國安法】指實施細則非擴大警權 林鄭:不可司法覆核

星島日報

2020年7月7日 10:29

林鄭月娥指國安法實施細則非擴大警權。資料圖片

【星島日報報道】國安法第43條實施細則今日生效,有意見認為細則是為擴大警權。行政長官林鄭月娥表示,國家安全處權力來源於國安法 ...
睇嚟大叔應該貼中左邊個係影后

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用
引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-7-7 03:11 PM 發表

今次社區爆發相信最重要主要有三個。。。
就係黑暴聚集、外傭及歐美澳入境人士。。。
有合理懷疑地相信佢地係直接或間接因為七一遊行而中招

犯氓同曱甴又危害香港社會

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用
引用:
原帖由 救火佬 於 2020-7-9 08:07 PM 發表

有無C兄C姐收過,貼郵票寄的

是有心人做的還是有伏?
有心藍人做嘅反黃民宣

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-7-13 05:00 PM 發表

大家可以放心用華為手機了,
曱甴又可能無FB做文酸。

https://hk.mobi.yahoo.com/news/%E6%B8%AF%E5%8D%80%E5%9C%8B%E5%AE%89%E6%B3%95%E5%82%B3-fb%E5%8F%8A-google%E6%86%82%E8%8F%AF%E6%88%AA%E5%8F% ...
好呀,等大把人睇清楚,無fb唔會死,無google唔會死,到最後,無美國無美金,香港都唔會死,只有曱甴黃屍怕得要生要死

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用
6.21父親節,14日後就係7.5,當日無本地個案。
7.1到而家13日,大爆特爆,打左隻
猿覺勇一大把。
而家等睇隻猿大曱甴點兜佢個父親節傳播論

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用
引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-7-13 06:10 PM 發表

總之今次爆發就係好怪啦,好廣闊之前爆都係集中某個群組的,今次係全面性各階層
7.1非法遊行群組

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 靚c9 於 2020-7-13 08:50 PM 發表

黃屎覺得冇 fb Google 已經死得~正白痴
係都唔錯,香港的確需要精英化,而家太多愚民,或者,高分低能

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wong7fai 於 2020-7-19 09:16 PM 發表

元朗一隻👻🐀west😡

曱甴甲命越搞越cheap
乜有革命咁鬼祟,
血唔敢流,怕被人拉,樣唔敢露,口號唔敢叫,文宣唔敢貼,show下個手機mon就想搞獨立?食蕉啦

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用
引用:
原帖由 救火佬 於 2020-7-19 09:20 PM 發表

恭喜曱甴已完被拉,搞咗大半日,你班杏🍊都喺想博拉,家等到可以收工喇
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1823638/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-721%E8%A5%B2%E6%93%8A-%E6%B6%89%E7%B5%84%E7%B9%94%E6%9C%AA%E7%B6%93%E6%89% ...
政府應該要快d做嘢,快手DQ所有犯法嘅已完

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用
引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-7-20 10:26 AM 發表

無咁多啦.....十萬人中招都可以令愚港醫療系統崩潰了.......
以漁港人乜都嘈性格,一萬足矣

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-7-20 10:32 AM 發表

班醫生好早已經無視陳少恥...
sorry,我都已經無視佢呢條庸官好耐,雖然我唔係醫生

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用
引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-7-20 11:57 AM 發表

你不如講下邊位做好?唔好做方向報咁只係反而唔提意見啦...
張竹君

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用
引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-7-20 12:07 PM 發表

佢一定會上到位,但人地依家係公務員體制,叫人放棄長俸?
咁呢個就唔關我事啦

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-7-20 06:32 PM 發表

唔好難為張醫生啦,去這2星期做到謝晒啦,去真係唔想搞政治的
我無話咩呀,只係話我唔信庸官笑恥,信佢多d,大家唔好歪樓呀

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]