• 瀏覽: 2,313
  • 回覆: 45
  • 追帖: 1
+7
幾時區議會的權力大咗咁多

政府應該中斷區議員撥款

中斷區議員津貼易啲

引用:
原帖由 superhenry2004 於 2020-7-5 06:58 PM 發表
中斷區議員津貼易啲
所以咪話班黃屍區已完腦殘白痴,你唔撥款比康文署佢地咪最多做5到d民生同服務事項,佢地職員照出糧,佢地可能話仲好冇款項做少d,市民有投訴就叫佢地揾區已完啦On9無極限

原來係俾羅37屌厭左隻臭雞

引用:
原帖由 喜樂無窮 於 2020-7-5 05:00 PM 發表
康樂及文化事務署轄下公共圖書館正覆檢部分政治人物及涉本土政論書籍,暫時不予外借或預約。有區議員要求康文署停止覆檢,並重新

?20200705163641

區議員個腦真係裝屎,區議會唔撥款,咪政府自己撥款然 ...
即係又玩拉布姐,D黃耳員的腦袋裝屎的

附件

Screen Shot 2020-07-05 at 9.18.24 AM.png(482.08 KB)

Screen Shot 2020-07-05 at 9.18.24 AM.png

用慣咗「威脅」

支持!最好停哂啲圖書館。
懲罰下啲愚民,呢班仆街係佢哋選出嚟嘅。

yes good job no more wash brain

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-7-5 05:13 PM 發表
權力大個政府? 去睇醫生啦有病就
我唔會撥款俾曱甴區議員睇醫生🤣🤣

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-7-5 07:47 PM 發表

即係又玩拉布姐,D黃耳員的腦袋裝屎的
肥佬黎啱用。

引用:
原帖由 goaheadman2300 於 2020-7-5 05:12 PM 發表

你當自己大9晒嗎??
一個小小區議員都咁多嘢,畀你大權啲仲得了嘅,未登天子位,先置殺人刀就係呢啲。

中斷康文署撥款?
痴左線....濫用權力! 整冧康文署,
政府會被迫剝奪區議會處理撥款權力。
區議會越搞越無權力,最後變成空殼。
又遠離自由民主一大步。
泛民真係越搞越衰,香港市民選D咁既物體出離,真係自已受番。

泛民真係乜野都可以濫用,比乜佢地都死。
不斷濫用,不斷迫人加強管制。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]