• 瀏覽: 27,279
  • 回覆: 257
+6
引用:
原帖由 richardli008 於 2020-7-5 03:24 PM 發表
七一示威一名防暴警員在天后皇仁書院對開,被另一名男子用利器刺傷流血。警方於機場拘捕已登機的被告黃鈞華,案件昨日下午在東區裁判法院提堂時,披露被告逃亡時被揭發的情節。

原本大好前途就係信錯港獨L同文宣去罷工做咗外國免費爛頭卒!甚麽革命根本原全唔可能發生。一世人就係咁無咗唔會有人可憐你,只可以話係咎由自取。

新聞來源連結:
https://www.bastillepost.com/hon ...
低端曱甴暴徒,成功入冊

自食其果,攬炒成功,
一生肛榮,受靶最感驕傲

佢仲要喺中資公司做

引用:
原帖由 lookgod_007 於 2020-7-5 03:46 PM 發表

畢業成績一定不太好,否則以入了政府或一些大consultant公司工作,又是在大學上莊所害,無心學業。
係中資建築公司做,玩三罷被老細炒咗。呢啲咪叫腦殘囉!

理鬼得佢做乜工吖, 犯法就要坐監, 十年起步喇。

引用:
原帖由 richardli008 於 5-7-2020 03:24 PM 發表
七一示威一名防暴警員在天后皇仁書院對開,被另一名男子用利器刺傷流血。警方於機場拘捕已登機的被告黃鈞華,案件昨日下午在東區裁判法院提堂時,披露被告逃亡時被揭發的情節。

原本大好前途就係信錯港獨L同文宣去罷工做咗外國免費爛頭卒!甚麽革命根本原全唔可能發生。一世人就係咁無咗唔會有人可憐你,只可以話係咎由自取。

新聞來源連結:
https://www.bastillepost ...
為左型要去插差佬,正傻仔

引用:
原帖由 team123456 於 2020-7-5 03:41 PM 發表
坐完大把黃屍曱甴記得你,只要咁諗就會好過d
可能d手足每個月1號去天后拜祭呢

引用:
原帖由 宇宙野生的主席 於 2020-7-5 03:47 PM 發表
回程票一早買定,去程飛即買即走,當個官儍的嗎?
嗱嗱嗱,審佢呢一個係出名辯護大法官,傻唔傻就各傻入各眼啊。

傻西

引用:
原帖由 ken1971ng 於 2020-7-5 03:54 PM 發表

可能d手足每個月1號去天后拜祭呢
未死都拜

引用:
原帖由 team123456 於 2020-7-5 03:41 PM 發表
坐完大把黃屍曱甴記得你,只要咁諗就會好過d
每次上庭都有成班黃絲曱甴係庭外呼喚,疑兇應該好開心

廚房雜工,曱甴口中的高收入人士

引用:
原帖由 wteverla 於 2020-7-5 03:51 PM 發表
佢仲要喺中資公司做
咪係,咁有骨氣就唔好去中資應徵同返工啦,依d咪正宗屎忽鬼囉

比犯民政棍利用,上哂腦讀幾多書都冇用,你地曱甴要繼續加油呀!

最慘佢老豆老母。
坦白講,真係希望有報應,報應個班鼓勵年青人出嚟示威啲政棍。
希望佢哋仔女,男為暴女為娼。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]