• 瀏覽: 7,060
  • 回覆: 105
香港的新冠肺炎疫情反覆,據了解,今日新增兩宗本地確診個案,其中一名59歲男患者昨晚於仁濟醫院確診新冠肺炎,他沒有外遊紀錄...

本地個案不能斷尾,粵澳都怕左香港

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200705/mobile/bkn-20200705115549720-0705_00822_001.html

間中都有,唔驚得咁多……

診所護士都中 好恐怖

引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-7-5 01:27 PM 發表
診所護士都中 好恐怖
面檔師傅中恐怖D呀

佢日日整咁多面比人食

輸入個案太多
印,巴,外傭
自受
誰要引入他們回來香港

引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-7-5 01:27 PM 發表
診所護士都中 好恐怖
好正常喎,去診所都係病人……

引用:
原帖由 香港奶茶飄飄 於 2020-7-5 01:43 PM 發表
輸入個案太多
印,巴,外傭
自受
誰要引入他們回來香港
醫護又唔威脅罷工要求封關?

依排咁L多外來輸入,堆仆街黑衣護死9哂呀。唔L出來話封

引用:
原帖由 香港奶茶飄飄 於 2020-7-5 01:43 PM 發表
輸入個案太多
印,巴,外傭
自受
誰要引入他們回來香港
沒有外傭,誰為港女做家務?

引用:
原帖由 74x 於 2020-7-5 01:21 PM 發表
香港的新冠肺炎疫情反覆,據了解,今日新增兩宗本地確診個案,其中一名59歲男患者昨晚於仁濟醫院確診新冠肺炎,他沒有外遊紀錄...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200705/photo/bkn-20200705115549720-0705_00822_001_01b.jpg?20200705131936

本地個案不能斷尾,粵澳都怕左香港

新聞來源連結:
...
唉,又“復陽”,睇嚟已是風土病!!

坪石的不明

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2020-7-5 01:25 PM 發表
間中都有,唔驚得咁多……
琴日先經過坪石邨果間粥麵店,仲人頭湧湧,會唔會群組感染架??

如果係黑護,就講句報應低q死,麻煩吾好害真心愛香港既真香港人

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-7-5 04:56 PM 發表
琴日先經過坪石邨果間粥麵店,仲人頭湧湧,會唔會群組感染架??
講真咁易中招都唔會有連續20日零本地感染吧~

有請袁教授~

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]