• 瀏覽: 22,200
  • 回覆: 261
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 lpj88 於 2020-7-4 11:11 PM 發表
最好派3000解放軍黎.
香港已經有註軍啦

引用:
原帖由 阿聞 於 2020-7-4 11:49 PM 發表

應該至少一部份係作為教官。港英政府時期的政府治部解散後,香港已經冇人熟悉間諜工作。所以由大陸派返有經驗人員嚟幫手教下,絕對係理所當然。國際上未必有美英俄特工咁出名,但中共的特工其實都係好有料到的。選到入去的警員可以有好多嘢學。

傳聞當年政治部有成3000人,所以而家來300個幫手唔算多。 ...
美國既特工靠科技。中國靠意志力加科技。。我朋友考中南海。又昧落個屎潭度。唔系好多人忍得

大陸唔夠武警咩?得300有鬼用咩!派三兩萬落黎就差唔多!

當需要馬上做野時,可迅速行動,如要捉一個犯法嘅法官,就唔再需要跟特區政府或馬道立商量。

引用:
原帖由 fb2276048d1377 於 2020-7-4 11:16 PM 發表
日本仔點會咁清楚?
01新聞通常堅

引用:
原帖由 光棍man 於 2020-7-4 11:32 PM 發表

可能係先頭部隊
試水溫用

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2020-7-4 11:35 PM 發表

300人大約一個連,呢個可能係警衛連,負責國安公署安全
有可能係駐港國安公署「行動隊」的人

3佰個派到示威區,以暴制暴,香港好快回復平靜。

引用:
原帖由 急屎 於 2020-7-4 11:57 PM 發表
大陸唔夠武警咩?得300有鬼用咩!派三兩萬落黎就差唔多!
在深圳灣已經有一批武警。上年國慶肯過來。30分鐘到西九龍啦

引用:
原帖由 andylauhk 於 2020-7-4 11:56 PM 發表

香港已經有註軍啦
本身駐軍留系軍營, 派多3000幫手拉人.

港版國安法出台 除魔斬妖 感恩祖國 多謝泛民

我係香港普通市民 我覺得300個武警實在太少,3萬個就差唔多

執法的時候不受香港本地法規限制,戰鬥力max

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]