• 瀏覽: 8,256
  • 回覆: 108
+12
引用:
原帖由 狂人甲 於 2020-7-4 10:58 PM 發表

而家移民需要啲咩資格姐,定兩個汽油彈就有㗎啦!!
柒頭peter仔無膽轉職勇武,想革命但怕死,想屌菊花但起唔到機只好繼續冷氣軍師文宣香討打j過日神

引用:
原帖由 奶露神街 於 2020-7-4 09:38 PM 發表

原來仲平過買層港樓劏房
一年7,8個月落雪嘅地方
真心唔識欣賞

非常之贊同。曱甴走咗,就算唔賣出,我都相信佢地會租出住緊嘅單位。喺咁嘅情況空置單位供過於求自然己然租金會向下調,而因為租金下調樓價亦都會相應調整。

國安法下..
股市爆升

香港已不屬於這班黃畜了

加拿大好地方

https://youtu.be/S0WTNjTSsmQ

應該快啲比所有英美走狗移民地獄⋯⋯香港需要大清冼換血,全民再從新出發建設祖國!

引用:
原帖由 奶露神街 於 2020-7-4 09:34 PM 發表
如果真係要走,睇嚟去馬來西亞同澳洲係安全D
藍屎唔肯面對, 中國公報既係假數字

引用:
原帖由 奶露神街 於 4-7-2020 21:24 發表
美國參眾兩院通過《香港自治法案》,或會對香港實施制裁,科技大學經濟學系前系主任雷鼎鳴出席一個活動時表示,本港出口到美國的產品比例少,相信影響不大。

他又指港區國安法實施後,部份人選擇移民外國,若有逾30萬人,或會令本港樓價下跌。「要足夠多人離開才可以,兩、三萬人離開都不夠,最好二、三十萬以上的人離開。弄走一些沒用的人」...

https://static.stheadline.com/ ...
益大陸人汁平貨

引用:
原帖由 upcupcupc 於 2020-7-4 09:55 PM 發表
最緊要收返佢地張新份證,如果唔係的話,過多幾年又返黎拎福利,要真正香港人幫呢班賤種埋單
呢樣要靠中央,港官裡面有鬼做唔到野,佢地強項係拖時間。

我都想小黃人快啲走
問題係佢哋好多都走唔起
有冇人可以幫下佢哋
單程機票都好呀

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2020-7-4 09:26 PM 發表
我覺得200萬走晒就得,樓價跌唔跌都係次要。
同意

引用:
原帖由 破曉微涼 於 2020-7-4 11:24 PM 發表

左9快d返大陸吸毒播毒😂😂
香港已經係大陸地方根本唔洗走
除左曱甴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]