• 瀏覽: 8,266
  • 回覆: 108
+12
引用:
原帖由 貓腩 於 2020-7-4 09:36 PM 發表

你叫梁天琦點走,黃屍咁多大陸喱無BNO
仲有其他屎眼聯盟嘅呀,又加拿大又澳洲又尾國 重有隻亞洲忠犬  咁多個地方小黃人都唔去?

引用:
原帖由 奶露神街 於 2020-7-4 09:24 PM 發表
美國參眾兩院通過《香港自治法案》,或會對香港實施制裁,科技大學經濟學系前系主任雷鼎鳴出席一個活動時表示,本港出口到美國的產品比例少,相信影響不大。

他又指港區國安法實施後,部份人選擇移民外國,若有逾30萬人,或會令本港樓價下跌。「要足夠多人離開才可以,兩、三萬人離開都不夠,最好二、三十萬以上的人離開。弄走一些沒用的人」...

https://static.stheadline.com/ ...
外國開到口叫佢地黎, 佢地都唔走, 班人真係犯賤

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2020-7-4 09:36 PM 發表

黃屍話有居英權好歡喜喎,一定會走…………喎
咁班小黃人就快啲走啦

引用:
原帖由 豆芽生 於 2020-7-4 09:43 PM 發表

仲有其他屎眼聯盟嘅呀,又加拿大又澳洲又尾國 重有隻亞洲忠犬  咁多個地方小黃人都唔去?
留係度D黃屍有西錢,廿皮都無,點走

千奇唔好回流,絕對唔應該再回流 香港

引用:
原帖由 豆芽生 於 2020-7-4 09:45 PM 發表

咁班小黃人就快啲走啦
x2,學羅三7掠錢走佬

真心啦,過連登睇吓嗰班人,班人邊度仲有得救㗎,而且,救返嚟做咩啊,香港未來嗰幾年,失業率隨時升爆燈,無謂嘥時間係班咁嘅人身上,加拿大話想收,畀晒佢囉!!

如果為咗安撫班咁嘅人,叫香港生意佬硬食呢班咁嘅人,隨時拖垮埋香港啲公司!!

咁樣搞法唔掂㗎喎!!

真系希望班小黃人走。政府送埋錢都冇所謂。不過一走就吾比返。

一層住到溶溶爛爛公屋買到5,6佰個,揸住舊錢移民東南亞做大爺都得

大學畜走撚晒
到時請人不再學歷行先  

引用:
原帖由 st105 於 2020-7-4 09:50 PM 發表
真系希望班小黃人走。政府送埋錢都冇所謂。不過一走就吾比返。
取消特區護籍,交翻香港身份證出嚟咪得囉

最緊要收返佢地張新份證,如果唔係的話,過多幾年又返黎拎福利,要真正香港人幫呢班賤種埋單

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]