• 瀏覽: 3,290
  • 回覆: 38
+8
五大訴求超額完成!
1 反送中,變立國安法  
2 撤回暴動定性,變定性為顛覆國家
3 解散警隊不成,變解散衆志解散民族陣線
4 林鄭下台,變香港四人幫退台
5 成立獨立調查委員會,昨日卻成立了維護國家安全委員會。

多謝泛民手足黑暴毒果黑記黑醫護黃教棍,貪勝不知輸,廿年心血一朝喪!

引用:
原帖由 fb2276048d1377 於 2020-7-4 09:02 PM 發表

立法只是頭盤,主菜還未上場,等國安署國家隊到齊,會將泛民全部消滅。
無錯!今次共產黨寧願與全世界為敵,都要在港實行國安法,泛民今次死期到了,足足等了15年終於可以見到一班漢奸賣國賊斬于中央刀下,簡直大快人心大快我心哈哈哈!

還有,老尾妄想把肺炎播毒大陸,宜家卻吹番轉頭成了疫情最大獲既第一位。老尾口口聲聲要制裁中國,但又要乞求人地買佢大包米。愚港有班忍樣話核爆都吾割,而宜縮到陽萎。

引用:
原帖由 fb2276048d1377 於 2020-7-4 10:05 PM 發表

其實幕後黑手是美國,也只是與美國為敵,其它國是拉拉隊,也知道恐怖分子肯定被鎮壓。
更重大意義的是,回歸後意義上一直都是中外共治香港,從國安法立法後,以後幾乎可以完全切斷外國勢力再插手香港事務!

香港愚民從來不缺,自作自受可以怨誰

it is good

OK, 有人強姦你, 你反抗,

而家激親強姦犯, 強姦你仲打到你PK,

早知就聽聽話話 比佢任搞啦

明白啦, 共奴, 從共匪角度去睇又幾合理
睇你全家比人強暴之後會晤會用同樣邏輯 共黨尉安婦

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-7-5 12:11 AM 發表
OK, 有人強姦你, 你反抗,

而家激親強姦犯, 強姦你仲打到你PK,

早知就聽聽話話 比佢任搞啦

明白啦, 共奴, 從共匪角度去睇又幾合理
睇你全家比人強暴之後會晤會用同樣邏輯 共黨尉安婦 ...
完全明白

陳同佳一個字"爽"
原來殺人唔駛負責
用呢個角度睇又幾合理喎

被殺港女家人有何感想?

引用:
原帖由 sclee1209 於 2020-7-5 12:16 AM 發表

完全明白

陳同佳一個字"爽"
原來殺人唔駛負責
用呢個角度睇又幾合理喎

被殺港女家人有何感想?
為左陳同佳可以出賣成個香港, 幾百萬香港人,
你就同台灣簽引渡協議, 同大陸冇關係,
你個共黨一日冇信用, 冇法理, 冇人權就無香港大眾信任, 只有你地小部分慰安婦撐

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-7-5 12:23 AM 發表

為左陳同佳可以出賣成個香港, 幾百萬香港人,
你就同台灣簽引渡協議, 同大陸冇關係,
你個共黨一日冇信用, 冇法理, 冇人權就無香港大眾信任, 只有你地小部分慰安婦撐 ...
我都話你岩,百分百支持你論點

我只係學你用另一角度睇
殺人唔駛負刑責,你咪話唔爽

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]