• 瀏覽: 18,588
  • 回覆: 144
+12
好呀!各自各精彩,睇吓點!

唔好再幻想美國佬會放棄一哥位置

中國加油

引用:
原帖由 後天難吃的豬豬 於 2020-7-4 08:52 PM 發表
為了反抗美國,必須製造大量反美言論,以抗衡美國制造大量反華言論,必須你做初一,我做十五.....才有得玩落去。。。。😁😬👍
同埋步處好特工,人地用生化武器恐怖襲擊,
你要有同樣回應能力咁先有威懾力。

引用:
原帖由 starr 於 2020-7-4 05:53 PM 發表
時間進入2020年以來,國際形勢發生巨大變化,中國應採取何種政策應對,亦產生許多討論...
https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200704/356105018614616064.jpeg/DCqYHyBqQWGGcUsgXwLLIrOgwgONdwCsoowYxqKMGMY

四、要做好擺脫美元霸權、逐步實現人民幣與美元脫鉤的準備。文章說,美國憑藉 ...
快打呀,不要打飛機

尾蟈就是大到不能倒,捆綁全世界的典型

(一) 美國支持老蔣,老蔣被趕咗去呆灣一葉孤島。
(二) 老美支持南韓李承晚匪幫,被中國志願軍打到龜縮去三八線以南。
(三) 老美支持南越,被解放軍打到執包伏返祖家。
冇唔記得當年解放軍係腰纏小米肩扛步槍,美國佬己經唔夠打,何況現在你有嘅武器我都有,我有嘅你未必有甚至佢知都知,想同中國打,講下過下嘴癮罷啦!

引用:
原帖由 WOLVESNOTFAR 於 2020-7-5 01:56 AM 發表

而家中國被全世界逼到牆角,已經退無可退
咁就索性放手一搏⋯⋯狹路相逢勇者勝
比全世界逼到牆腳??果5眼國聯盟代表全世界?

全世界系米不包括72個支持立法的國家?

引用:
原帖由 後天難吃的豬豬 於 2020-7-4 08:52 PM 發表
為了反抗美國,必須製造大量反美言論,以抗衡美國制造大量反華言論,必須你做初一,我做十五.....才有得玩落去。。。。😁😬👍
唔使制造,毛澤東時代大把,拎返出嚟改吓就用得。美帝紙老虎,帝國主義亡我之心不死⋯⋯。

引用:
原帖由 冬眠遇綿羊 於 2020-7-5 08:41 AM 發表

放心啦阿爺 對住香港佢就兇狠
對住俄佬同老美 就碌撚

今次要去到分出勝負至會收手

等睇另一個北韓😇

引用:
原帖由 oscarlam628 於 2020-7-5 02:27 AM 發表
美元同人民幣有掛過鈎?
呢個區D人知條鐵咩🤣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]