• 瀏覽: 3,577
  • 回覆: 73
有團體在網上號召今午(4日)到美國駐港總領事館,宣稱慶祝美國獨立日。10多名防暴警員在中環遮打花園一帶戒備,有市民手持美

自己挑戰法律,冇嘢揾嘢嚟攪!自作孽不可活!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200704/bkn-20200704145909394-0704_00822_001.html

10人咁撚多

引用:
原帖由 Jackishere 於 2020-7-4 04:32 PM 發表
有團體在網上號召今午(4日)到美國駐港總領事館,宣稱慶祝美國獨立日。10多名防暴警員在中環遮打花園一帶戒備,有市民手持美

自己挑戰法律,冇嘢揾嘢嚟攪!自作孽不可活!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200704/bkn-20200704145909394-0704_00822_001.html ...
呢啲就應該無事的~
可能人地係美國人~

要睇下有無意圖是勾結外國勢力干預特區事務

這是通番賣國罪呀傻佬, 如果喺新加坡 拉咗了

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-7-4 04:44 PM 發表
你梁振英個仆街吾系叫人高空掟野出803花紅既咩~穿L左煲又走去玩扯旗呀??邊L個會甘L得閒叫人車甘快大旗架??
買咪有囉!

睇圖得2個人

引用:
原帖由 錢太多4 於 2020-7-4 04:36 PM 發表
10人咁撚多
筆直唔夠

可以入領屎館扯旗, 但唔可以在街上, 因為旗代表宣示主權, 旗不可亂扯. 

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-7-4 04:49 PM 發表

邊度買??
自己揾啦!咁大個人!

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-7-4 16:40 發表
梁振莢個仆街又叫黑社會搵老臨出去玩野啦~稍後佢個仆街杏家產又會出803出花紅搏存在感啦!!!

你特9英個仆街拎條孖煙通當白旗出黎扯好過啦!!! ...
收聲啦傻西,食藥啦,日日講埋廢話,語無論次。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]