• 瀏覽: 3,578
  • 回覆: 73
引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-7-4 11:42 PM 發表

梁振英個仆街要美國旗有幾難??
唔難!你要都唔難!咁點?想屈人呀?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-7-4 04:49 PM 發表
睇圖得2個人
你都冇計黑記

引用:
原帖由 Jackishere 於 2020-7-4 04:32 PM 發表
有團體在網上號召今午(4日)到美國駐港總領事館,宣稱慶祝美國獨立日。10多名防暴警員在中環遮打花園一帶戒備,有市民手持美

自己挑戰法律,冇嘢揾嘢嚟攪!自作孽不可活!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200704/bkn-20200704145909394-0704_00822_001.html ...
咁撚中意尾國就死去喇!但人家收吾收呢班垃圾又係另外一回事!

人生一定好精彩

青山又holiday

引用:
原帖由 Jackishere 於 2020-7-4 04:32 PM 發表
有團體在網上號召今午(4日)到美國駐港總領事館,宣稱慶祝美國獨立日。10多名防暴警員在中環遮打花園一帶戒備,有市民手持美

自己挑戰法律,冇嘢揾嘢嚟攪!自作孽不可活!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200704/bkn-20200704145909394-0704_00822_001.html ...
有錢可以選擇移民美國
沒錢可以申請去美國做難民

淨係識鳩叫話人犯咗法,但係講唔出究竟具體犯咗邊條法律,藍閪真係智商無下限,on9無極限

引用:
原帖由 yctbmcl 於 2020-7-4 04:56 PM 發表

收聲啦傻西,食藥啦,日日講埋廢話,語無論次。
呢D傻西覆佢都嘥時間。

引用:
原帖由 L010986 於 2020-7-5 03:11 AM 發表
淨係識鳩叫話人犯咗法,但係講唔出究竟具體犯咗邊條法律,藍閪真係智商無下限,on9無極限
得啦,得啦,你最醒目啦。🤭
淨係識得話人藍閪,又唔具體講你點解話佢係藍閪,
每個人真係智商有上限,腦袋有限。

引用:
原帖由 L010986 於 2020-7-5 03:11 AM 發表
唉!黃屍腦殘一向嘅作風。算吧啦你!

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-7-5 01:30 AM 發表

甘系邊買甘大塊旗姐??
你去問你屋企人。如果仲有的話!

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-7-4 04:40 PM 發表
梁振莢個仆街又叫黑社會搵老臨出去玩野啦~稍後佢個仆街杏家產又會出803出花紅搏存在感啦!!!

你特9英個仆街拎條孖煙通當白旗出黎扯好過啦!!! ...
你真係好撚煩.

真低能

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]