• 瀏覽: 4,587
  • 回覆: 47
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-7-4 06:04 PM 移動
白痴仔

回覆 引用 TOP

林生何德何能去做棟篤笑丫?

回覆 引用 TOP

無所謂啦,畀班黃絲L可以圍爐取暖,打下飛機,互相慰藉一下。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-7-4 10:53 AM 發表

我寫了六個字 「保證沒有觀眾」
未必,可能有200幻人支持架
佢間毛記葵涌已累好多股民輸好多錢
正垃圾

引用:
原帖由 新手助人協會 於 2020-7-4 11:03 AM 發表

不用理他啦。
他當自己是判官了。
未來日子、狐假虎威的人會越來越多!
狐狸企在老虎面前扮官的故事?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 richandhealthy 於 2020-7-4 10:58 AM 發表

100毛老細
女夭!馬扁彳走一個!

回覆 引用 TOP

林日曦係乜水

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-7-4 07:56 AM 發表

林日曦去年12月首度舉行棟篤笑後,上月尾他忽然宣佈由前晚開始,於九展舉行合共13場「細聲講:半厭世」,由公佈到舉行前後只有十多日,也是限聚令下首個重開的演出,場內只可以坐一半觀眾,合共只有1,500人。今次是港版國安法實施後舉行的首個talk騷,全晚內容共有8個重點。相對去年...
https://hk.appledaily.com/resizer/F5aK7pOM6oT7hlGbs2eVSYD ...
Dklm

回覆 引用 TOP

毛記高價上市,之後一直下跌,一眾股民全部座艇;呢種人,一般被稱為「股壇老千」

春有百花秋有月
夏有涼風冬有雪
若無閒事掛心頭
便是人間好時節

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 richandhealthy 於 2020-7-4 10:56 AM 發表

一早講左,一個二個要港獨又唔敢認,乜野五大素球,雙普選乜都假,目的係搞到香港變無掩雞籠政府大陸理唔到(用外國勢力,黃人遊行選舉勢力)再港獨,之前唔敢明目張膽(所以咪整左時代革命口號,諗住無港獨兩個字入佢唔到)而家更唔夠膽 ...
簡單點
就是要將民進黨套路
帶到香港
用到香港

回覆 引用 TOP

浮係識Cap 水,對得住小股東先啦!

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-7-4 07:56 AM 發表

林日曦去年12月首度舉行棟篤笑後,上月尾他忽然宣佈由前晚開始,於九展舉行合共13場「細聲講:半厭世」,由公佈到舉行前後只有十多日,也是限聚令下首個重開的演出,場內只可以坐一半觀眾,合共只有1,500人。今次是港版國安法實施後舉行的首個talk騷,全晚內容共有8個重點。相對去年...

https://hk.appledaily.com/resizer/F5aK7pOM6oT7hlGbs2eVSYD ...
YC特別多這類畸呢怪,讀書又冇咁叻。

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

回覆 引用 TOP

引用:

邊撚個仆街?

我知道你不喜欢我,因为我早已比你更强。
我知道你很讨厌我,因为不敢把我怎么样。

回覆 引用 TOP

乜撚野人!?未撚聽過唔撚識

回覆 引用 TOP

以為100毛已經摺左

舉報漢奸走狗及曱甴, 人人有責!!!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]