• 瀏覽: 2,805
  • 回覆: 27
+3

印度擁有了法國陣風戰機,中國和巴基斯坦的空軍所面對的壓力,會不會因此而大升?

阿3哥有法國嘅幻影2000、陣風、俄羅斯嘅米格21、29、30、31、美國嘅F16同埋自己嘅光輝戰機,咁阿3哥有冇咁多對各國戰機有經驗嘅機師用呀?
   會唔會因為培訓唔夠飛飛吓跌咗落嚟呀?
引用:
原帖由 普陀山 於 2020-7-3 05:14 PM 發表
11333974 11333975 11333976

戰機到手至形成戰鬥力,仲有一年啲時間。三哥擅長摔飛機,七架陣風命運堪憂。最後當陣風冇嚟過。

法國出名慢

印度傕貨,法國唯有把自己的二手貨噴下油交比印度啦

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-7-4 08:29 AM 發表
印度擁有了法國陣風戰機,中國和巴基斯坦的空軍所面對的壓力,會不會因此而大升?
10C  I6上的PL15射程大過佢哋
應該無問題

引用:
原帖由 今生何求 於 2020-7-4 08:47 AM 發表
   阿3哥有法國嘅幻影2000、陣風、俄羅斯嘅米格21、29、30、31、美國嘅F16同埋自己嘅光輝戰機,咁阿3哥有冇咁多對各國戰機有經驗嘅機師用呀?
   會唔會因為培訓唔夠飛飛吓跌咗落嚟呀?  ...
飛機正常有保養是無問題
但是咖喱先至是問題所在
開光咖喱先至正確

引用:
原帖由 明日平平美人 於 2020-7-4 11:19 AM 發表
戰機到手至形成戰鬥力,仲有一年啲時間。三哥擅長摔飛機,七架陣風命運堪憂。最後當陣風冇嚟過。
唔系呀
插系地面要年年去跳舞架

引用:
原帖由 HEYAYA 於 2020-7-4 11:24 AM 發表
法國出名慢

今次提早半年文貨
呢個可能性…

引用:
原帖由 今生何求 於 2020-7-4 08:47 AM 發表
   會唔會因為培訓唔夠飛飛吓跌咗落嚟呀?  ...
有HAL, 你驚佢唔會跌?

引用:
原帖由 普陀山 於 2020-7-4 06:14 AM 發表
估下會跌幾多架?

引用:
原帖由 HEYAYA 於 2020-7-4 11:24 AM 發表
法國出名慢

好似偽民國咁,高盧會卡住關零件敲詐

引用:
原帖由 Arthur_Everett 於 2020-7-4 05:08 PM 發表

估下會跌幾多架?
我估下六合彩好過
三哥無得估

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]