• 瀏覽: 4,517
  • 回覆: 84
+6
D on9仔捐$又袋袋平安

手足是condom

呢條傻仔, 得淡笑

大家依家明白晒

引用:
原帖由 123火車頭 於 2020-7-3 10:17 PM 發表
有冇帶埋捐款走呢?
梗係有啦!一下子解散咁多港獨組織,之前收收埋埋咁多捐款,乜你有聽過佢地有公開呢啲錢嘅下落咩?人地鋒哥間fullpay豪宅都係咁搵番黎架咋!

個個逃犯都咁講

引用:
原帖由 嘩眾取寵死宅男 於 2020-7-3 10:22 PM 發表
最失敗涼天奇,坐幾年出獄都沒人敢為它高呼香港毒辣
老友響德甲做上賓

暴徒十叛徒,政治騙子十金錢騙子。

引用:
原帖由 極速前進 於 2020-7-3 09:52 PM 發表

港區國安法:稱出走決定非常困難
 羅冠聰:不止是個人選擇

因宣誓風波而被褫奪立法會議員資格的前香港眾志常委羅冠聰,在《港區國安法》生效之後離港,他今日(3日)接受美國傳媒訪問時,指自己人生大部分時間都在香港,要離開自己所愛和成長的地方,肯定是一個非常困難的決定,但不止是一個個人選擇,又表示想念香港的一切。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/202 ...
你哋繼續在港抗爭
我走先

引用:
原帖由 極速前進 於 2020-7-3 09:52 PM 發表

港區國安法:稱出走決定非常困難
 羅冠聰:不止是個人選擇

因宣誓風波而被褫奪立法會議員資格的前香港眾志常委羅冠聰,在《港區國安法》生效之後離港,他今日(3日)接受美國傳媒訪問時,指自己人生大部分時間都在香港,要離開自己所愛和成長的地方,肯定是一個非常困難的決定,但不止是一個個人選擇,又表示想念香港的一切。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/202 ...
人生大部份時間在香港
乜就死啦
Aids?
Cod-19

依條2打6都走,睇嚟陸續有來🤭

引用:
原帖由 嘩眾取寵死宅男 於 2020-7-3 10:21 PM 發表
高分低智被羅冠聰煽,羅冠聰被外國勢力煽,都是被煽者
害人者皆被害?不要説笑了,一個大學生

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]