• 瀏覽: 31,414
  • 回覆: 230
+29
引用:
原帖由 degussa 於 2020-7-3 07:28 PM 發表
公民袋去咗邊,義務大律師有冇去幫手,黃律師點解又不出聲?全部死晒呀,救救手足啦。
全部鳩縮中,能屈能伸👻👻👻

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-7-3 08:06 PM 發表

佢女友呢十年八年既性需要就交俾小弟

好彩既出黎仲可以助養兒童做爹地
辛苦曬喎師兄😂😂

引用:
原帖由 sylm01 於 2020-7-3 06:29 PM 發表

可做契爺
諗著契埋上牀?

引用:
原帖由 $navyseals 於 2020-7-3 07:21 PM 發表
20年啦
意圖謀害警察,終身

十年加危駕分期執行,坐15年啦,下半世都精彩人生

判最低消費十年啦

引用:
原帖由 毋忘69慾火相傳 於 2020-7-3 18:38 發表

俾人練完劍十年,功夫更臻上乘
佢菊花應該鬆哂!

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-7-3 06:15 PM 發表
七一當日,一名男子涉駕駛疑插上「光復香港 時代革命」旗幟的電單車,在灣仔撞向正執勤的警務人員。警方今(3日)落案控告該男子《港區國安法》下的煽動他人分裂國家罪及恐怖活動兩罪,他下午於西九龍裁判法院提堂。案件由總裁判官蘇惠德處理,蘇官確認他已收到聘書,是其中一個由特首委任負責處理危害國家安全犯罪案件的指定法官。

https://fs.mingpao.com/ins/20200703/s00001/ ...
找數………

準備埋banner ,咁都唔係預謀?

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2020-7-4 05:11 PM 發表

其實知用乜例告末
假如左5年。 估下5年後,佢條女會唔會做左第二個男人的飯盒?

妖,攻民黨班仆班律師去能咗邊

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2020-7-4 04:58 PM 發表

應該唔會,第一單睇吓點判,重刑,唔係社服,你估曱甴真係咁勇,口講就無敵😎
未必!曱甴係100%冇腦既,不能用正常人思維去推測佢地!

因政治原因用車撞向人群, 百份百係恐怖主義. 類似的行為在歐洲都發生過. 恐怖主義判刑特別重,係因為佢地會無差別攻擊任何人, 造成後果比一般刑事案嚴重. 而且政治原因做呢D, 如果不能阻哧, 會非常多的人仿效. 
條友都係想測試下, 國安法真定流,如果坐一年半載, 佢可以串串的. 有賺. 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]