• 瀏覽: 31,396
  • 回覆: 230
+29
未回歸咪又係港督委任,多9餘

引用:
原帖由 公園小羔羊 於 2020-7-3 11:54 PM 發表

待首委任既有幾中立呀?末笑大人個囗啦!
未回歸咪又係港督委任,多9餘

如果我係佢條女 
拿拿聲以佢名義眾籌三、五百萬,然後即刻去外國嘆世界啦 
真係等你10年咩!青春有限呀

道長  無曬面
隨時 前列腺鴇痛
馬上唔撈

引用:
原帖由 小朋友JJ 於 2020-7-3 06:34 PM 發表
睇返佢以前判D案, 呢個應該唔係黃官
仲揾黃官審國安,淋病日日比人小到開花
不如揾水街勵審幾單國安,睇下佢點判

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-7-3 06:15 PM 發表
七一當日,一名男子涉駕駛疑插上「光復香港 時代革命」旗幟的電單車,在灣仔撞向正執勤的警務人員。警方今(3日)落案控告該男子《港區國安法》下的煽動他人分裂國家罪及恐怖活動兩罪,他下午於西九龍裁判法院提堂。案件由總裁判官蘇惠德處理,蘇官確認他已收到聘書,是其中一個由特首委任負責處理危害國家安全犯罪案件的指定法官。

https://fs.mingpao.com/ins/20200703/s00001/ ...
睇吓馬肥狗治下嘅狗法棺幾撚優獸就知佢咩料啦!另一個你割撚,舊電池都要衝出幫大陰蒂國主子發聲

引用:
原帖由 波濤性感的羊 於 2020-7-3 06:57 PM 發表
儍曱仔真冇腦,用自己人生最全盛時期的十年換一分鐘英雄(自我以為)!真係唔知為乜?難為佢兩老供書教學咁多年。😞
令人想起果句:又要威,又要戴頭盔。
有頭盔就勇武,一除頭盔就變孝順仔

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-7-3 06:27 PM 發表

儍仔試水温……出返嚟條女已係別人妻
甲甴條女智商低過人會有人要佢,等曱甴出返條女西都爛曬,因係其它曱甴公廁

你們太樂觀了, 睇案情, 有五年都好開心

情節相當嚴重

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-7-3 06:27 PM 發表

儍仔試水温……出返嚟條女已係別人妻
條友個樣成個低低地,邊個咁衛大肯做佢條女?

社會服務令

馬盜賊條恨家散

引用:
原帖由 股壇垃圾佬 於 2020-7-3 09:59 PM 發表

個儍仔咁樣一撞,徐了得到了十年以上的監禁,還有什麼?

做事之前點解唔諗一諗後果,你咁樣做會否得到你想要的結果?就好像黃屍黑暴一樣,你打砸搶燒,再嗌幾句口號就可以獨立,這根本是弱智。要知道香港是中國的地方,中國絕對唔可能讓香港獨立,唔係話你想點就點,這樣政治現實。

你要獨立?得,第一件事先要問問十四億中國人,你要有打獨立戰爭的心理準備,因為這關乎十四億中國人的生命財產安全。要知道香港獨立,外 ...
師兄分析得好好👍,但唔知有幾多曱甴會醒覺

引用:
原帖由 pqrdownloader 於 2020-7-3 08:05 PM 發表

除咗阿水,仲有件阿何都係黃到出汁ga.
最可惜喺銅鑼灣插傷警察單案,裁判官就係黃到出汁嘅姓何法官,大家睇吓呢個官用咩藉口幫個疑犯脫罪

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]