• 瀏覽: 31,016
  • 回覆: 341
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 dfmtf 於 2020-7-3 01:08 PM 發表
真係講“國際”
聯合國會員投票
中國不嬲都大勝美國

只不過香港人一直都唔當人地係人
係香港地,所謂外國 都係講歐美。其他國家,唔當係人。 咁就唔好怪中共有咁多國家撐佢。

因為你當人係人,人地就投你票咯。

反對嗰27國邊個冇國安法先!?

壓倒性勝利

國國有國安法,根本就算美國也不敢不立法,反對根本就是針對,無賴的行為

引用:
原帖由 JJ0840 於 2020-7-3 11:11 AM 發表
聯合國第44屆人權理事會會議在6月30日舉行,繼當天古巴在聯合國人權理事會代表53國發言歡迎中國立法機關通過中國香港特區維護國家安全法後,又有20

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... -LTcfvi03E?v=w1280r ...
點解呢70 個兄弟國家, 唔一齊聯合制裁 美美日澳呀, 打咀炮咁便宜既?! 哈哈 一係中國再比多d 錢叫佢地幫手

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-7-3 11:36 AM 發表
今天西方人拯救你,是為了取得合理性來壓迫你們的國家!遲早仍然會壓迫到你的身上。今天壓死你們的國家,明天壓死你們的種族,後天壓死你們每一位黃種華人,來一個慢性種族大清洗,最後白人至上,一統地球。理解白人的歷史,理解白人的行為。 ...
正確。
英美澳加等嚴重種族主義國家的確是行緊你所講的道路

禾真係唔能明
自己地方立法關你其他人能事

引用:
原帖由 初級投資者 於 2020-7-3 11:21 AM 發表
個個國家都有國安法,反對立法都唔知咩道理。
反對嘅國家應立即廢除自己嘅國安法

這些數字是否貿易國?!
商人的投資行為最實際,
為何不用外資投資情形反應?

引用:
原帖由 kitty2000 於 2020-7-3 11:33 AM 發表
不錯,意大利和西班牙無表態,疫情受阿爺救援不企歐美那邊。
希臘都冇企邊, 之前希臘破產後中國在那裏有好多投資。

引用:
原帖由 JJ0840 於 2020-7-3 11:11 AM 發表
聯合國第44屆人權理事會會議在6月30日舉行,繼當天古巴在聯合國人權理事會代表53國發言歡迎中國立法機關通過中國香港特區維護國家安全法後,又有20

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... -LTcfvi03E?v=w1280r ...
2十柒個 無恥之徒🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2020-7-3 11:30 AM 發表
27個反對立法的國家分別為:澳洲(Australia)、奧地利(Austria)、比利時(Belgium)、伯利茲(Belize)、加拿大(Canada)、丹麥(Denmark)、愛沙尼亞(Estonia)、芬蘭(Finland)、法國(France)、冰島(Iceland)、愛爾蘭(Iceland)、德國(Germany)、日本(Japan)、拉脫維亞(Latvia)、列支敦士登(Liechte ...
我好想知道佢哋有冇國安法嘅呢…… 如果有,佢哋嘅最高刑罰係乜嘢呢

引用:
原帖由 初級投資者 於 2020-7-3 11:21 AM 發表
個個國家都有國安法,反對立法都唔知咩道理。
反對既國家, 為左搞亂香港, 繼而推翻中共. 佢地反對就預左架啦.

我係香港土生土長嘅中國香港人
支持港版國安法

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]