• 瀏覽: 30,975
  • 回覆: 341
  • 追帖: 1
+9
反對的國家,所有國民來包括已在港做生意人士,都已違反了 國安法 必須馬上拘捕判死刑!

引用:
原帖由 JJ0840 於 2020-7-3 11:11 AM 發表
聯合國第44屆人權理事會會議在6月30日舉行,繼當天古巴在聯合國人權理事會代表53國發言歡迎中國立法機關通過中國香港特區維護國家安全法後,又有20

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200703/355659271754616832.jpeg/ngpqs21p4lDLj8MCf6zJnu_gMAr90Rb_--LTcfvi03E?v=w1280r ...
事實勝於雄辯

法都立咗啦,仲使乜支持呀

人權委員會邊有咁多理事

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2020-7-3 11:30 AM 發表
27個反對立法的國家分別為:澳洲(Australia)、奧地利(Austria)、比利時(Belgium)、伯利茲(Belize)、加拿大(Canada)、丹麥(Denmark)、愛沙尼亞(Estonia)、芬蘭(Finland)、法國(France)、冰島(Iceland)、愛爾蘭(Iceland)、德國(Germany)、日本(Japan)、拉脫維亞(Latvia)、列支敦士登(Liechte ...
呢27國既間諜要着草了,間諜之都可以除名了。

引用:
原帖由 good103 於 2020-7-3 12:12 PM 發表
反對的國家,所有國民來包括已在港做生意人士,都已違反了 國安法 必須馬上拘捕判死刑!
法例話包括不在港的

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2020-7-3 11:30 AM 發表
27個反對立法的國家分別為:澳洲(Australia)、奧地利(Austria)、比利時(Belgium)、伯利茲(Belize)、加拿大(Canada)、丹麥(Denmark)、愛沙尼亞(Estonia)、芬蘭(Finland)、法國(France)、冰島(Iceland)、愛爾蘭(Iceland)、德國(Germany)、日本(Japan)、拉脫維亞(Latvia)、列支敦士登(Liechte ...
`大多數都係o的刷存在感o既小國

香港住咁多鬼佬,當中間諜人數一定唔少。尤其果D NGO及大公司既高層,裏面最多呢類人。

引用:
原帖由 前往粗野的樓主 於 2020-7-3 11:43 AM 發表

北美的印第安人 😭
只會為外人抱不平?

反對國家

全部北歐5國(瑞典,丹麥,挪威,芬蘭,冰島)

五粒屎眼集團4國(英國,加拿大,澳洲,新西蘭)

前蘇聯加盟國3國(拉脫維亞,立陶宛,愛沙尼亞)

西歐11國(德國,法國,荷蘭,比利時,盧森堡,列支敦士登,斯洛伐克,斯洛文尼亞,奧地利,瑞士,愛爾蘭)

其餘無尼啦更4國(日本,帛琉,伯利茲,馬紹爾群島)

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2020-7-3 12:02 PM 發表
除了袓國外, 呢D國家, 送埋機票比你都未必會去. 呢個特首, 重要陀衰呀爺幾耐
如果改成送埋團費比我...我有幾個國家都有興趣
白羅斯(Belarus)、柬埔寨(Cambodia)、古巴(Cuba)、埃及(Egypt)、老撾(Laos)、摩洛哥(Morocco)、緬甸(Myanmar)、尼泊爾(Nepal)、朝鮮(North Korea)、沙特阿拉伯(Saudi Arabia)、阿聯酋(UAE)。

支持

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-7-3 11:29 AM 發表
我地香港邊界冇軍人駐守~跟據國家安全~我地要老解駐守香港呢個家既門口!!!!
其實咁先係正常。一個國家領土邊界 肯定要軍人守。就算日日望住個海,罰企咁罰,都係需要。
咁係香港一種象徵. 係印度邊界係一種實際需求。

香港其實正因為搞左咁多特殊化,日日先有咁多人搞事!

獨立? 我相信連班衆痣自己關埋門講都唔信可以成功。咁你搞來做q啊? 日日搞一件無希望個野係為咩?
係因為香港一d政治行為有些微特殊。先等佢地以為可以搞下野 有位入啫。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]