• 瀏覽: 431
  • 回覆: 8
強烈要求警方嚴正執法,立即拘捕分裂國家蒙獨罪犯,唔好比班罪犯逍遙法外。

仲要即刻禁蒙獨旗,掛蒙獨旗的警方要拉人封舖。

立即封鎖以下蒙獨網站
http://www.hongkong.consul.mn/

希望市民自律才是最重要🙏🙏

唔好傻啦你估阿爺仲係晚清果個阿爺? 緊係等埋立法會果堆35+, 邊個選到拉邊個, 順手DQ埋。易家拉狗你咪幫你班漢奸走狗做勢!!!唔好當阿爺都好似大學生咁L蠢!

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-7-3 10:38 AM 發表
希望市民自律才是最重要🙏🙏
分裂國家的罪犯是不會自律的,
期望分裂國家的罪犯自律,簡直是緣目求魚。
一定要強力執法,拉晒班蒙獨xx剷罪犯。
與分裂國家的蒙獨罪犯勢不兩立。

引用:
原帖由 Retired2019 於 2020-7-3 10:43 AM 發表
唔好傻啦你估阿爺仲係晚清果個阿爺? 緊係等埋立法會果堆35+, 邊個選到拉邊個, 順手DQ埋。
蒙獨罪犯現在香港明目張膽攪獨,大搖大擺,唔拉不足以平民憤。

引用:
原帖由 paoon 於 2020-7-3 10:45 AM 發表

分裂國家的罪犯是不會自律的,
期望分裂國家的罪犯自律,簡直是緣目求魚。
一定要強力執法,拉晒班蒙獨xx剷罪犯。
與分裂國家的蒙獨罪犯勢不兩立。 ...
大部份市民自律,搞事的只是少部份,如果警方只要應對這小部份,那就 輕鬆好多了

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-7-3 10:55 AM 發表

大部份市民自律,搞事的只是少部份,如果警方只要應對這小部份,那就 輕鬆好多了
蒙獨罪犯犯罪上百年,想佢地自律真係好難,一定要以強力手段打擊。

引用:
原帖由 paoon 於 2020-7-3 11:01 AM 發表

蒙獨罪犯犯罪上百年,想佢地自律真係好難,一定要以強力手段打擊。
犯法的當然要嚴厲打擊

管理14億人,小不忍則亂大謀。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]