• 瀏覽: 73,561
  • 回覆: 765
  • 追帖: 4
+11
呢啲咪英國佬手段,表面俾左你,實質食唔到,仲要6年後可申請,唔係自動有, 隨時改朝換代可以推翻晒

快快走

大陰狗國。。對住你班3等狗民。邊會甘好死幫你地。。如果聽聽話比足500個 狗糧費,都可以餵下你

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-7-3 07:22 AM 發表
港區國安法正式生效後,英國首相約翰遜(Boris Johnson)表示,將向300萬合資格申請英國國民海外護照(BNO)的香港人,延長現時6個月的「有限居留許可」,讓他們能夠在英國居住及工作,最快6年

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2685000/2685136/0702_1024.jpg

爭住去畀五嚿水人哋啦; ...
「大陰蒂角」因為怕「勾州」難民湧入而脫勾,今日真心咁歡迎你「鄕講人」移居?咪又係錢作怪!

引用:
原帖由 有意思有意思 於 2020-7-3 08:03 AM 發表
英國在新冠病毒後,種族歧視會更加嚴重,香港人黃皮膚,鬼佬咪又係當係中國人!成人找工不易,當搵到份工只會俾白人黑人排斥,子女在學校更會俾鬼仔鬼妹欺凌 ...
過去攪黃色經濟圈,販毒,賣淫,搶劫,爆格咪得囉。

唔好踢爆人啦,等曱甴以為自己好高尚,好受世界歡迎呀嘛😂

BNO事件發生之後,開始好多黨媒寫埋呢啲報道

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-7-3 07:22 AM 發表
港區國安法正式生效後,英國首相約翰遜(Boris Johnson)表示,將向300萬合資格申請英國國民海外護照(BNO)的香港人,延長現時6個月的「有限居留許可」,讓他們能夠在英國居住及工作,最快6年

爭住去畀五嚿水人哋啦; ...
五年內係英國使曬錢就趕返香港繼續賺錢。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2020-7-3 07:29 AM 發表

唔係話香港人過到去頭6年唔可以攞福利咩?
如果冇家庭醫生仔女又冇得讀公立學校的話5+1年點頂

英國是要錢  不是要人

曱甴過去同人搶福利啦

引用:
原帖由 洛高達人 於 2020-7-3 07:48 發表
怕香港人離開香港?冼費幾多關嗰啲唔走嘅人乜嘢事?網上大把實質例子顯示使費不多,尤其是BNO平權之後
但點解我見嗰d 新聞係講支出好大多過好細嘅,係見過一份黃報話好少開支咋

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]